mamaplus

Kim Kardashian și Kanye West divorțează, după 6 ani de căsnicie

-
//
06.01.2021

Mariajul lui Kim Kardashian cu Kanye West se apropie de sfârșit. Informația a fost dezvăluită de revista People, care citează mai multe surse apropiate celor două vedete. Cei doi au împreună au patru copii, două fiice și doi fii, North West (7 ani), Saint West (5 ani), Chicago West (2 ani) și Psalm West (1 an).

„El știe că pentru ea s-a terminat. Ea s-a săturat și i-a spus că vrea spațiu să se gândească la viitorul ei”, a declarat o sursă.

În demersul său, Kim Kardashian a angajat-o pe Laura Wasser, o cunoscută avocată, care în trecut a lucrat pentru vedete precum Angelina Jolie și Christina Aguilera. Laura Wasser a reprezentat-o pe Kim Kardashian și la divorțul de fostul baschetbalist Kris Humphries.

Căsătoriți din 2014, Kim Kardashian și Kanye West au avut mai multe probleme în ultima vreme. În luna iulie a anului trecut, Kanye West a scris pe Twitter că se gândește să divorțeze de soția sa încă din 2018, după ce aceasta a început să colaboreze cu rapperul Meek Mill pentru reformarea sistemului de justiție penală.


„Am încercat să divorțez încă de când Kim s-a întâlnit cu Meek la Waldorf pentru «reforma penitenciarelor»”, a scris West, după care a șters postarea. Apoi, acesta a dezvăluit faptul că soția sa ar fi încercat să îl interneze într-un spital de psihiatrie. După acest episod, Kim Kardashian a vorbit în public despre „bipolaritatea” soțului ei, cerând „compasiune și empatie.