mamaplus

Kătălina Rusu și-a încreștinat fetița! Primele imagini cu micuța Melissa

-
//
01.06.2020

Acum 4 luni, mai exact pe 31 ianuarie, a venit pe lume primul copil al interpretei autohtone Kătălina Rusu. Pe atunci artista ne spunea într-un interviu exclusiv că micuța Melissa seamănă foarte mult cu tăticul ei și este foarte dulce. Așteptam cu nerăbdare ziua în care îi vom putea admira fetița și acum, după încreștinarea ei, avem primele imagini cu ea.

mamaplus

Melissa a primit numele de botez Maria și a fost încreștinată ieri, 31 mai, la Mănăstirea Curchi. Kătălina a invitat rudele și nașii de botez, printre care Anatol și Tatiana Melnic, scriitoarea Corina Bezdîga și soțul ei Luc Verlot, precum și Natalia Duminică. Chiar dacă a fost o zi ploioasă, invitații s-au bucurat din plin de acest eveniment important și au felicitat-o pe micuță cum se cuvine.

mamaplus

”Am învățat sa iubesc mai mult ca niciodată. Alături de ea devin mult mai blândă, iar duioșia pe care o emană îmi aprinde în suflet soarele. Ea mă ajută să învăț să fiu mama ei, așa cum și-o dorește ea.”, ne-a spus cu o deosebită bucurie interpreta Kătălina Rusu.

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus