mamaplus

Kanye West vrea să divorțeze de Kim Kardashian

-
//
23.07.2020

Kanye West continuă seria declarațiilor șocante, iar de data asta susține că încearcă de ceva timp să divorțeze de Kim Kardashian. De câteva zile, rapperul american și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe Twitter în urma unor mesaje controversate pe care acesta le-a scris.

Kanye susține că încearcă de mai bine de un an să divorțeze de Kim Kardashian. „Încerc să divorțez de când Kim s-a întâlnit cu Meek la Warldolf pentru „reforma închisorilor”, a spus Kanye West, făcând referire la o întâlnire pe tema reformei închisorilor dintre Kim Kardashian și rapper-ul Meek Mill din noiembrie 2018 în Los Angeles.

Kanye West a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a scris pe contul său de Twitter că soția sa, Kim Kardashian, ar fi încercat să îl închidă. „Kim a încercat să aducă un doctor ca să mă închidă. Kim dorea să ajungă la Wyoming împreună cu un doctor pentru a mă închide, aşa ca în filmul Get Out, pentru că m-am plâns ieri cu privire la salvarea vieţii fetelor mele.”

După discursul controversat pe care Kanye West l-a avut în cadrul primei sale apariții din campania electorală în Carolina de Sud, unde a spus că el și Kim luau în considerare să nu păstreze primul lor copil, „Ea avea pastilele în mână. Iubita mea m-a sunat urlând și țipând. Mi-a spus că este însărcinată. Plângea. I-am spus că vom păstra acest copil. Chiar dacă soția mea va divorța după acest discurs, ea a născut-o pe North (..) Aproape mi-am ucis fiica”, relația dintre Kim și Kanye a fost destul de afectată.

Kim Kardashian s-a arătat șocată și indignată de comentariile lui Kanye West cu privire la fiica lor, North. Potrivit unei surse, „lucrurile s-au înrăutățit între cei doi și totul s-a întâmplat destul de brusc”, a spus o sursă pentru publicația People.

Kanye West a suferit de tulburare bipolară

Familia lui Kanye este îngrijorată privind sănătatea mintală a acestuia. Kanye a fost diagnosticat în trecut cu tulburare bipolară și a mărturisit că a refuzat să își ia medicația la vremea respectivă. O sursă a declarat faptul că „el nu este într-o stare bună și nu ascultă de nimeni care vrea să îi ofere ajutorul. Kim este supărată pe Kanye din cauza declarațiilor privind posibilul avort. Ea știe că aceste lucruri le va vedea și North când va crește și îi vor frânge inima.”

O altă sursă a declarat că soția sa, Kim Kardashian, își face griji pentru comportamentul lui Kanye. „Kim este îngrijorată, la fel ca întreaga sa familie. Este o situație stresantă pentru Kim, deoarece comportamentul lui Kanye este extrem de imprevizibil. Episoadele durează de obicei câteva săptămâni, iar apoi lucrurile revin la normal.”