mamaplus

Kamelia Melnic a împlinit 9 ani! Ce petrecere originală i-au organizat părinții

-
//
15.09.2021

Frumoasa și talentata fiică a prezentatorului Anatol Melnic a împlinit ieri o vârstă frumoasă și jucăușă, așa cum îi este și firea. Kamelia a dat o petrecere în stil glam, ca între fete, la care au fost invitate atât colegele ei de clasă cât și cele mai bune amice. Mama ei, Tatiana Melnic, a avut grijă ca toate detaliile să fie puse bine la punct și a organizat totul ca la carte.

Ziua a început cu o vizită la un salon de înfrumusețare improvizat, special creat pentru domnițe. Kamelia Melnic și prietenele sale și-au făcut manichiura, pedichiura, s-au coafat frumos și nu au ezitat să facă o mulțime de selfie-uri. Cu siguranță, generația Tik Tok știe ce înseamnă o petrecere ca în filme!

După ședința de înfrumusețare, fetele au participat la o adevărată prezetare de modă, în care Kamelia a strălucit și a fost eroina principală. Petrecerea a continuat cu multă muzică, dansuri, gustări delicioase, multe baloane și tortul de sărbătoare.

La cei 9 ani ai săi, Kamelia Melnic se poate mândri cu milioane de vizualizări la videoclipurile sale colorate de pe YouTube și o armată întreagă de fani care vin la concertele ei.

mamaplus

Cu siguranță, orice copil ar rămâne încântat de o asemenea petrecere. O idee bună, nu-i așa?