mamaplus

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit definitiv: „Ne e mai bine ca prieteni”

-
//
15.04.2021

La începutul lunii martie, cuplul a anunțat că „lucrează la unele probleme”, după o relație de patru ani. Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anunțat oficial că au rupt logodna, deoarece încercările lor de a salva relația au eșuat. În dimineața zilei de azi, cei doi au emis o declarație comună.

„Ne-am dat seama că ne e mai bine că prieteni. Vom continua să lucram împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele unul celuilalt, precum și copiilor noștri. Le mulțumim din suflet tuturor celor care ne-au trimis cuvinte amabile și sprijin”, se arata în declarație.

Vestea vine la câteva săptămâni după ce Lopez, 51, și Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, au anunțat că „lucrează la câteva probleme”, ca răspuns la zvonurile care spuneau că relația lor s-a încheiat.

mamaplus

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez s-au logodit in Bahamas in martie 2019, după doi ani de relație. În ultimul an, cuplul și-a petrecut timpul acasă, alături de familiile lor – gemenii lui Lopez de 13 ani, Maximilian „Max” David și Emme Maribel, și fiicele lui Rodriguez, Ella, 12 ani și Natasha, 16 ani, pe care le are cu fosta soție, Cynthia Scurtis.