mamaplus

Jason Momoa și Lisa Bonet se despart după 16 de ani de relație: „Ne eliberăm unul pe altul”

-
//
13.01.2022

Una dintre cele mai romantice povești de dragoste de la Hollywood a ajuns la final. După patru ani de căsnicie și 20 de ani de relație, actorii Jason Momoa și Lisa Bonet au anunțat că se despart. Divorțul lor a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că nu se știa că există probleme între ei.

„Cu toții am simțit persiunea și schimările acestor timpuri transformatoare… Se desfășoară o revoluție și familia noastră nu face excepție… să simțim și să creștem din aceste schimbări seismice care se întâmplă. Astfel, dăm vestea familiei noastre. O luăm pe drumuri diferite în această căsnicie și anunțăm asta nu pentru că este o știre, ci pentru a putea să mergem mai departe cu demnitate și onestitate”, a fost anunțul făcut de cei doi.

Aceștia au continuat și au declarat: „Iubirea dintre noi continuă să existe și evoluează în feluri în care dorește să fie știută și iubită. Ne eliberăm unul pe altul ca să fim cine învățăm să devenim. Devotamentul nostru rămâne pentru această viață sacră și pentru copiii noștri”.

Cei doi actori s-au întâlnit în 2005, într-un club de jazz, asta înainte ca Jason Momoa să devină faimos după rolul pe care l-a avut în serialul „Games of Thrones”. În 2017 au decis să se căsătorească. Cei doi au împreună doi copii - Lola Iolani, în vârstă de 12 ani și Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha, în vârstă de 10 ani.

Lisa Bonet în vârstă de 54 de ani a fost căsătorită între anii 1987–1993 cu interpretul Lenny Kravitz. Cei doi au împreună o fiică – celebra actriță și model Zoë Kravitz, în vârstă de 33 de ani.