mamaplus

Jason Momoa s-a despărțit de iubită după patru luni de relație

-
//
15.06.2022

Pentru a doua oară în acest an, Jason Momoa e din nou liber pe piață. Actorul din producția„Aquaman” și iubita lui, Eiza González, s-au despărțit după patru luni de relație „Sunt doar oameni foarte diferiți”, a declarat o sursă pentru People. Cu toate acestea, o persoană din anturajul celor doi susține că Momoa, în vârstă de 42 de ani, și González, în vârstă de 32 de ani, „speră că vor ajunge la un numitor comun”.

„Se iubesc foarte mult, s-au întâlnit în liniște înainte ca legătura lor să devină publică, dar se află în etape diferite de viață”, a declarat o sursă.

Momoa și actual lui iubită au început să se întâlnească la o lună după ce actorul și-a anunțat despărțirea de soția sa, Lisa Bonet.

O sursă a dezvăluit că González seamănă cu Momoa din multe puncte de vedere, adică este „o persoană distractivă și are o fire aventuroasă”.

Lisa, 54 de ani, și Jason, 42 de ani, au fost împreună timp de 16 ani și au doi copii, dar în ianuarie au decis să divorțeze. Actorul s-a îndrăgostit apoi de Liza, care are 32 de ani.

“Nu este încă ceva serios”, spunea o persoană din preajma cuplului pentru People.

Jason fusese văzut în urmă cu două luni la premiera celui mai recent film al Eizei, Ambulance.

“Se întâlnesc, ține la ea. El trece printr-o fază bună, lucrează la Fast X. Amândoi sunt extrem de ocupați, dar se simt bine împreună”, mărturisea atunci o sursă citată de Daily Mail.