mamaplus

Irina Rimes riscă să nu mai poată face copii, după intervenția chirurgicală recentă

-
//
08.02.2020

Au trecut mai bine de două luni de când interpreta Irina Rimes s-a operat de urgență, dar se pare că ea încă mai suferă repercusiuni după intervenția suferită, din cauza unei hemoragii interne.

Irina a avut parte de momente grele chiar pe final de an 2019, momente pe care artista le-a denumit ”lecții” de viață. Aceasta a fost internată și operată de urgență din cauza unei hemoragii interne. Deși nu a vrut să comunice cu subiect și predicat diagnosticul, din postările de pe rețelele de socializare reiese faptul că a fost vorba despre o afecțiune ovariană. Problema a fost însă extrem de delicată și chiar există urmări, acum la două luni de la operație. Medicii i-au pus interdicții clare artistei, care riscă să nu mai poată face copii niciodată.

”Irina a avut o problemă destul de gravă cu acea hemoragie. Risca să nu mai poată face copii niciodată. Acum, are interzis la momente intime cu partenerul ei, trei luni, și nu are voie să rămână însărcinată un an.”, au declarat surse anonime pentru presa din România.

Și-a anulat o serie de concerte

După intervenție, Irina Rimes a ținut să le mulțumească medicilor de la Spitalul ”Elias” din București pentru eforturile depuse, dar și fanilor și familiei care i-au fost alături. Dintre persoanele dragi care au stat la căpătâiul ei face parte și noul ei iubit, pe care l-a arătat fanilor la câteva zile după ce a ieșit din spital. Irina și-a anulat o serie concerte pentru a se reface, iar pe data de 7 ianuarie 2020 a petrecut Crăciunul pe rit vechi, acasă, în Rebuplica Moldova, unde a fost răsfățată cum se cuvine de către mama ei.

mamaplus