mamaplus

Irina Rimes, despre diagnosticul pus de medici. Când iese artista din spital

-
//
02.01.2020

Final de an cu emoții pentru Irina Rimes. Artista a ajuns, marți, la spital cu o hemorgie internă și a fost operată de urgență. Starea ei este bună acum și cel mai probabil, joi, va fi externată, spun medicii. Cântăreața a fost nevoită să își anuleze concertul de Revelion de la Iași.

Artista a ajuns la spital, în jurul orei 5 dimineața, pe 31 decembrie, cu o problemă gravă de sănătate. A rămas internată după ce medicii au descoperit o hemoragie internă și la ora 15.00, cântăreața a intrat în sala de operație. Intervenția chirurgicală a durat o oră și acum artista se află în afara oricărui pericol.

“Partea cea mai grea a trecut. Prefer să păstrez diagnosticul pentru mine, dar mulțumesc pentru gândurile frumoase și susținere. Cel mai mult îmi pare rău că nu am putut să fiu prezentă la concertul din Iași.”, a spus Irina la câteva ore după operație.

Reprezentanții casei de discuri, Global Records, cu care artista colaborează susțin că perioada extrem de aglomerată din ultimele luni și-a pus amprenta asupra Irinei, care însă promite că imediat cum se va recupera va reveni pe scenă, cu forțe proaspete.