mamaplus

Investigațiile medicale pe care trebuie să le facă un copil pentru a fi înmatriculat la grădiniță sau școală

-
//
08.08.2022

A sosit acel moment emoționant când copilul tău trebuie să meargă la grădiniță sau să pășească pentru prima dată pragul școlii.  Pentru ca procesul de adaptare a copilului la grădiniță sau școală să decurgă cu succes, părinții trebuie să-și pregătească odrasla pentru această etapă importantă din viață.

De aceea, el trebuie să treacă un set de analize medicale, nu doar atunci când este bolnav, ci şi atunci când copilul revine în colectivitate după o vacanţa mai îndelungată.  Aceste investigații trebuie realizate, deoarece există o serie de probleme de ordin medical asimptomatice, cum ar fi: anemia care poate fi evidențiată decât prin analize de laborator.

În plus, colectivitatea îi expune pe cei mici la o serie de microbi, paraziţii, care nu pot fi detectaţi cu ochiul liber.

Pentru că ne dorim ca micuții voștri să fie pregătiți pentru prima zi în colectivitate și știm cât de importantă este sănătatea lor, Synevo vine în întâmpinarea părinților cu o ofertă specială de 25% reducere la testele necesare pentru grădiniță și școală. Promoția este valabilă în perioada 04 august – 18 septembrie în toate centrele de recoltare din întreaga țară.

Care este lista testelor necesare, dar și prețul acestora puteți vedea accesând următorul link. Asigură-te că analizele medicale sunt făcute la timp. 

Vă invităm în centrele medicale Synevo care sunt cele mai apropiate de casa dumneavoastră pentru a efectua toate testele necesare, având totodată siguranța calității analizelor și prețuri accesibile.

Synevo - Diagnosticul de azi, sănătatea de mâine!

Synevo este principalul furnizor de servicii în diagnostic de laborator în Moldova și oferă peste 2000 de tipuri de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. 

Laboratorul Central Synevo Chisinau

Adresa: Chisinau, str. Nicolae Testemitanu, 37
Telefoane

022 856 990
022 856 991
022 856 992

060 592 224

Sitewww.synevo.md