mamaplus

Interpreta de muzică populară Doina Sulac va deveni mamă pentru a doua oară

-
//
02.11.2022

Dacă mai multe vedete își împărtășesc îndată noutățile cu publicul larg, Doina Sulac a preferat să nu dezvăluie detalii despre cel mai important eveniment din viața sa personală. Chiar dacă interpreta a ținut totul în secret, colega sa de breaslă și buna prietena Karmella a dat-o de gol.

Artista s-a intors recent in Moldova din Rusia pentru ca a fost prezentă la nunta Doinei Sulac. Noutatea frumoasă despre sarcina Doinei a fost dezvăluită de către Karmella în cadrul emisiunii ,,O seară perfectă”:

„Felicitări încă o dată pentru Isidor si Doinița. O așteptăm sigur și la Moscova, însă acum nu e posibil să vină pentru că așteaptă copilași, este insărcinată”, a menționat Karmella.

Doina Sulac și Isidor Tănase se cunosc de trei ani, iar în octombrie 2022 cei doi îndrăgostiți au jucat la propria nuntă. Interpreta mai are o fiică, pe nume Nicoleta, în vârstă de 17 ani. Nicoleta este o adolescentă frumoasă și inteligentă asemenea mamei ei. Au o relație frumoasă și par mai degrabă două surori decât mamă-fiică.

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus