mamaplus

Incident la concertul Iulianei Beregoi: O fetiță, deposedată de tricoul vedetei, aruncat în mulțime

-
//
05.06.2023

Concertul de Ziua Copilului, ținut de Iuliana Beregoi în Parcul Alunelul nu a trecut fără incidente. O mămică s-a plâns pe rețele că fetița ei a fost deposedată de tricoul cu logotipul artistei, aruncat fanilor. „Au luat tricoul și au plecat. Fata mea toată seara a plâns și e foarte întristată și dezamăgită. Problema nu e în acel tricou, dar în felul cum au procedat aceste două individe și de nedreptatea care i s-a comis”, a scris mămica.

mamaplus

„Incident concert #Iulianaberegoi

Bună seara! Azi la concertul Iulianei din parcul Alunelul, fetița a avut un noroc, care s-a soldat cu un incident urât. Când s-a aruncat tricoul cu logotipul Iulianei, fata mea l-a prins. Și stând cu el fericită în mâini, nici nu a observat când s-a apropiat de ea o altă fată, împreună cu mama sa și i l-a smucit din mâini zicând „Acesta e tricoul meu". La care fata mea s-a împotrivit să i-l dea, zicându-i că ea l-a prins. Dar mama acelei fete i-a zis „Nu, e al ei", adică al fetei sale.

O fată de alături o cunoștea pe această fată, căci a numit-o pe nume (fata mea nu ține minte exact numele, dar zice ca e ceva cu Ana...) zicându-i „Ana... ce faci? Tricoul e al fetei, ea l-a prins". La care ea i-a răspuns „Ba nu, e al meu". 

Au luat tricoul și au plecat. 

Fata mea toată seara a plâns și e foarte întristată și dezamăgită. Problema nu e în acel tricou, dar în felul cum au procedat aceste două individe și de nedreptatea care i s-a comis.

Pe mine m-a șocat și indignat foarte tare gestul acelei mame! Cum e posibil ca un om matur să procedeze așa cu un copil? Și ce exemplu și educație dă ea la copilul ei? Poate cineva are filmat momentul cum cade tricoul sau poate copilul i-a povestit ceva de acest moment. Tare aș vrea să găsesc această mămică și să-i mulțumesc pentru „gestul" făcut”, a scris femeia.

Postarea a adunat mai multe mesaje de sprijin, dar și idei cum să fie schimbată situația. Unii internauți au încercat să ia legătura cu Iuliana Beregoi, pentru a face rost de un nou tricou pentru fetiță.

În acest an, Ziua Copiilor a fost organizată pe 2 iunie, din cauza Summitului European, care a amânat toate evenimentele cu o zi. Iuliana Beregoi a cântat pe scena instalată în Parcul Alunelul, în cadrul unui eveniment de trei zile, întitulat „Lumea Copilăriei”.