mamaplus

Imagini noi cu Gianluca Vacchi și fetița lui recuperată complet după intervenția chirurgicală

-
//
03.06.2022

Milionarul excentric din Italia, Gianluca Vacchi are o familie frumoasă și o fiică pe care o iubește ca pe ochii din cap. Blu Jerusalema s-a născut în toamna anului 2020, însă bucuria părinților a fost umbrită de o problemă de sănătate. Micuța s-a născut cu „gură de lup”, în rezultatul dezvoltării anormale a feței sale în perioada intrauterină. După mai multe consultări cu specialiștii, micuța a fost operată, iar perioada de recuperare nu a fost deloc ușoară. Părinții ei i-au fost mereu alături, iar Gianluca o alintă cu tot felul de cadouri demne de o prințesă.

Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca au mărturisit că atunci când există speranță și dragoste, se pot atinge culmi nebănuite, referindu-se la sănătatea fiicei lor. În cel mai recent mesaj de pe rețelele sociale, Gianluca vorbește despre cele mai profunde sentimente pe care le trăiește alături de familia sa.

mamaplus

”M-am confruntat cu multe lucruri în viața mea și nimic nu m-a rănit vreodată. Toate nedreptățile și minciunile s-au prăbușit în fața adevărului și a forței, liniștii și tenacității mele. Astăzi, sunt destul de norocos să mă aflu alături de familia mea, unde niciun nor nu poate întuneca liniștea cerului nostru – nici măcar pentru o clipă. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de dragoste și afecțiune.”, se arată în mesajul lui.

Imaginile noi cu Blu Jerusalema au adunat sute de mii de aprecieri și comentarii pe Instagram în doar câteva ore.

mamaplus