mamaplus

Imagine rară cu cei trei copii ai lui Ștefan Bănică jr., aflați într-o vacanță la mare

0
//
20.07.2021

Ștefan Bănică Jr. este un bărbat împlinit și un tată devotat. Zilele trecute, solistul a plecat în vacanță alături de cei trei copii ai săi, pe care îi are din relații cu trei femei diferite. 

Radu Ștefan, care este fiul artistului și al Cameliei Constantinescu, va împlini 20 de ani la anul și îi moștenește talentul artistic, fiind printre primii studenți admiși la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București.

Ana Violeta Bănică este fiica Andreei Marin și a faimosului actor, născută pe data de 15 decembrie 2007. 

Radu a publicat o imagine cu sora lui din vacanță, iar fotografia ar putea fi inclusă cu lejeritate pe copera unei reviste de modă. 

mamaplus

Cântărețul este căsătorit în prezent cu Lavinia Pîrva, care i-a dăruit un băiețel, pe Alexandru, pe data de 13 mai 2019, dar niciodată nu și-a uitat copii din primele căsnicii. Dincolo de viața de scenă, actorul a fost mereu preocupat de fericirea și bunăstarea moștenitorilor săi.

mamaplus

Atât artistul, cât și Lavinia Pîrva, au publicat mai multe imagini din vacanță, ce demonstrează cât de uniți sunt ca familie și cât de bine se simt unul în compania celuilalt.

Lavinia are o relație foarte bună cu fiul și fiica sa vitregă și are doar cuvinte de laudă la adresa soțului său. "Mergem des alături de copii și este minunat. Copii sunt mari, ne înțelegem de minune, iar Ștefan este un tată extraordinar. Nu vreau să-mi mai lipsească din viață liniștea pe care o am acum", declara vedeta în urmă cu ceva timp.