mamaplus

Imagine adorabilă cu fetița lui Cristiano Ronaldo și a Georginei Rodriguez

-
//
09.08.2022

Georgina Rodriguez își prezintă fiica. Imagine adorabilă cu Bella Esmeralda, micuța pe care o are cu renumitul fotbalist Cristiano Ronaldo. Destinul le-a răpit un copil, dar cei doi părinți celebri se bucură nespus de darul acesta binecuvântat, fetița născută prematur în aprilie. Fratele său geamăn nu a rezistat, întreaga familie fiind devastată de eveniment.

Micuța le-a dat forța de a merge mai departe, Georgina și Ronaldo sunt recunoscători. Fericita mămică a postat recent o nouă imagine adorabilă cu micuța, în timp ce doarme liniștită într-o păturică și cu suzeta în gură. Își ține mâna la cap, ca o gânditoare, iar starea pe care o transmite este o infinită pace.

„Bella Esmeralda. Mica mea mare binecuvântare”, a scris Rodriguez în dreptul celei mai explicite fotografii prezentate vreodată cu micuța.

mamaplus

Georgina Rodriguez și-a prezentat cea mai mică fiica prima dată public când aceasta avea un an.

Superba tânără în vârstă de 28 de ani a fost fotografiată pe un iaht, în vacanță, alături de Cristiano și prieteni și s-a putut observa cât de bine arată după ce a fost însărcinată cu gemeni. În afară de Bella Esmeralda, cuplul mai are împreună o fetiță în vârstă de 4 ani, pe nume Alana.

Starul portughez mai are un fiu în vârstă de 11 ani, Cristiano JR, cu o femeie al cărei nume fotbalistul nu l-a dezvăluit, și doi gemeni în vârstă de 4 ani, Mateo și Eva, născuți în 2017 de o mamă surogat.

Ronaldo și Rodriguez și-au început relația în 2016, după ce celebrul fotbalist s-a despărțit de top modelul Irina Shayk.