mamaplus

Igor Cuciuc, mândru de fiica sa: ”Vreau ca în viitor să ne reprezinte țara la Eurovision”

-
//
02.06.2021

Interpretul de muzică populară Igor Cuciuc este mândru de succesele fiicei sale Andreea, atât când vine vorba despre activitatea ei muzicală, cât și de reușitele școlare. Andreea are 13 ani, iar prima ei piesă solo a fost lansată în 2019. De atunci, ea este invitată atât la emisiunile de divertisment din țară, cât și la spectacole. Igor Cuciuc și-a îndemnat fiica să studieze și muzica țigănească, iar în viitor ar vrea ca Andreea să reprezinte Republica Moldova la Eurovision.

„Andreea cântă muzică populară, îi place, dar la inițiativa mea, la rugămintea mea, cântă mai multă muzică rusească, țigănească veche.(...) Andreei eu îi doresc mult succes și să facă studii de calitate, să facă Academia de Muzică, vreau foarte mult să studieze compoziția, canto academic, canto de estradă și să ne reprezinte țara la Eurovision și la multe concursuri serioase”, a menționat interpretul Igor Cuciuc în cadrul unei emisiuni televizate.

Cu toate că tatăl său a îndemnat-o să cânte muzică populară, Andreea spune că a ales muzica pop, pentru că îi este mai aproape de suflet și ceea ce simte acum, ca adolescentă.

”De fapt, eu de mică am crescut în lumea muzicii populare, pentru că tatăl iubea muzica populară și lăutărească și desigur că ascultam multe cântece de genul acesta și m-a îndrumat și pe mine să merg pe această cale de muzică populară, însă pe parcurs am observat și am găsit cântece și muzică de genul pop și m-am îndrăgostit, de asemenea, de ele și cânt și în sfera muzicii populare și pop. Dar nu are legătură cu tata, pentru că oricum mă îndrumă în orice gen”, spune Andreea Cuciuc.