mamaplus

Top 5 cele mai bune zodii la pat. Pasiunea este prioritară pentru acești nativi

-
//
04.05.2022

Nativii din zodii de Foc vor fi mereu printre cele mai bune zodii la pat. Dar nici zodiile de Aer nu se lasă mai prejos. Află care sunt cele mai atrăgătoare zodii, cele mai erotice, cele mai inventive și cele mai pasionale. Ele pot transforma oricând o noapte banală, într-o experiență erotică de neuitat!

SĂGETĂTOR

Semn de Foc, instinctic, pasional și inventiv, Săgetătorul este un veșnic îndrăgostit, iar pentru el erotismul este un mod de viață. Săgetătorul nu poate trăi fără să iubească, nu concepe viața fără dragoste și sex, fără pasiune și trăiri intense. Erotismul este o aventură în sine, iar Săgetătorul știe cum să incite și să impresioneze un partener în pat pentru a-l cuceri definitiv. O relație intimă cu această zodie este mereu o aventură și o experiență colorată, care poate dura ani de zile, dacă este cu adevărat îndrăgostit.

SCORPION

Se spune că zodia Scorpionului este foarte erotică și impulsivă, dar știe bine cum să își ascundă micile plăceri și pofte. Cu toate acestea, cine a cunoscut un Scorpion în intimitate, știe cât de mult îi place să facă dragoste, să fie iubit și adorat și să fie răsfățat în pat. Scorpionul este foarte inventiv, îi plac micile jocuri de rol, îi place să cucerească și să fie admirat pentru pasiunea și pentru imaginația lui erotică. Cine iubește un Scorpion, învață să îi facă pe plac în pat, dar va primi însutit tot ceea ce îi va oferi. Scorpionul știe cum să fie un amant atent și plin de pasiune.

GEMENI

Nativii Gemeni sunt îndrăgostiți… de dragoste. Urăsc să fie singuri! Ei sunt mereu implicați în relații, oricât de complicate ar fi. Iar unii dintre ei pot avea un partener de suflet și încă vreo doi parteneri doar pentru distracție. Nu toți Gemenii sunt infideli, bineînțeles, dar trebuie să fii prudent când te îndrăgostești de această zodie. Nativii Gemeni sunt foarte pasionali și inventivi, le place mult să impresioneze un partener și să facă surprize în intimitate. Sexul este o joacă și totodată un capriciu pentru Gemeni, dar știu cum să ofere o noapte de pasiune.

LEU

Dragostea împlinită este cea mai mare realizare a unui Leu, după carieră. Și nu poate fi fericit decât dacă le are pe amândouă. Leul este foarte ambițios, drept pentru care se concentrează foarte mult asupra carierei și pasiunilor sale și descoperă mai târziu cât de frumoasă poate fi dragostea. Leul poate fi un amant extraordinar când se simte iubit sincer și pasional. Abia atunci își deschide și el inima și devine mult mai generos în pat. Cine cucerește pe deplin un Leu, știe că va avea un partener fidel și foarte iubitor toată viața!

VĂRSĂTOR

Nativii Vărsători își găsesc mai greu pereche, pentru că sunt împrăștiați și au prea multe obiective majore. Cu alte cuvinte… aleargă după mai mulți iepuri… inclusiv în dragoste. Dar sunt foarte generoși cu persoanele pe care le iubesc și sunt foarte atenți în pat. Vărsătorii pot fi amanți foarte buni, au imaginație și le plac micile aventuri. Ei vor alege locuri inedite pentru a-și declara sentimentele și pentru a petrece prima noapte de dragoste cu persoana iubită. Dar interesul lor erotic poate să scadă cu trecerea timpului și au nevoie de cineva care să le ofere atenție și afecțiune.