mamaplus

La ce vârstă vei deveni mamă, în funcție de semnul tău zodiacal?

-
//
11.11.2021

Dacă urmărești predicțiile astale și citești horoscopul aproape zilnic, s-ar putea să vrei să afli și tu vârsta estimativă la care ai putea deveni mamă pentru prima oară. Astrologii au făcut niște previziuni în funcție de semn zodiacal și contextual astral.

BERBEC: Ești o adevărată luptătoare, ești ambițioasă și îți place viața de familie. Nu este exclus să ai copii înainte să împlinești vârsta de 21 de ani. Cu toare acestea, ești o persoană matură și îi vei împărtăși copilului multe din valorile tale de viață.

TAUR: Ești foarte încântată de gândul de a avea copii. Chiar dacă ești conștientă că liniștea ta se va sfârși odată cu apariția lor, ești convinsă că o casă plină de copii este fericirea supremă. Mai, întâi, îți vei pune la punct o cariera solidă, iar, cel mai probabil, copiii vor apărea după 31 de ani.

GEMENI: Ești o persoană duală – acum simți nevoia de a avea un copil, iar peste un timp te sperie gândul de a deveni părinte. Vârsta de 33 de ani ți se pare perfectă pentru a avea urmași, întrucât atunci crezi că ești suficient de matură și pregătită pentru așa responsabilitate.

RAC: Visezi la ziua în care vei deveni mamă încă din copilărie. Atunci când ești sigură de sentimentele partenerului pentru tine, îi propui să faceți următorul pas: copiii. Cel mai probabil, vei deveni mamă în jurul vârstei de 23 de ani, pentru că ești nerăbdătoare să ai urmași.

LEU: Leii sunt dornici să întemeieze o familie cât mai repede. Cu toate acestea, se gândesc la tinerețea lor și mai amână momentul. Vor să cheltuie mai mult pentru propriile plăceri, de aceea pot deveni părinți după vârsta de 30 de ani.

FECIOARĂ: Gândul de a avea copii te sperie. Nu te gândești foarte mult la copii, pentru că pe primul loc este cariera. Cu toate acestea, copilul poate veni când te aștepți mai puțin și chiar mai devreme decât ai crede. Potrivit astrologilor, vârsta de 22 de ani e mai mult decât probabilă. Acest lucru se pune pe seama faptului că te îndrăgostești iremediabil și nu mai ești atentă la protecție.

BALANȚĂ: Ți se pare că cea mai potrivită vârstă să ai copii este 27 de ani și – cel mai probabil – îți vei respecta această “tintă”. Ești convins că atunci ai tot ce trebuie pentru a avea grijă de copii și pentru a-i învăța să fie înțelepți și echilibrați.

SCORPION: Ești semn de apă, deci îți plac copiii. Nu este exclus să îi ai înainte să împlinești vârsta de 25 de ani. Deși poți fi speriată la început, vei descoperi că poți jongla foarte bine între carieră și viața de familie.

SĂGETĂTOR: Te sperie ideea de a avea copii, pentru că tie îți place aventura. Însă vei descoperi că a avea copii este cea mai frumoasă aventură pe care ai trăit-o vreodată. Te vei îndrăgosti de o persoană drăguță alături de care vei vrea să-ți petreci tot restul vieții și cel mai probabil vei avea copii după vârsta de 28 de ani. Pentru că nu îți plac limitările, copiii tăi vor avea toată libertatea necesară.

CAPRICORN: Iubești tradițiile în familie și este foarte probabil să îți întemeiezi una înainte să împlinești 25 de ani. Ești disciplinată și foarte responsabilă, echilibrată și cu un autocontrol ieșit din comun.

VĂRSĂTOR: Tu tii foarte bine legătura cu copilul interior și îți place să te joci. De aceea, este foarte probabil să ai copii înainte de a împlini vârsta de 26 de ani.  Poți avea câteva probleme în exprimarea sentimentelor, însă te vei strădui să fii un bun exemplu pentru copilul tău.

PEȘTI: Ești prea ocupată pentru a evada din realitatea care te înconjoară ca să te mai gândești și la copii. Cel mai probabil copilul va veni după vârsta de 29 de ani, când ți se pare că ești suficient de matur pentru a îmbrățișa această “meserie” și a te bucura de tot ce implică ea.