mamaplus

Horoscopul săptămânii 23-29 mai 2022: Peștii sunt confuzi, iar Vărsătorii au idei îndrăznețe

-
//
23.05.2022

În această perioadă ne cere să ne revizuim modul în care ne câștigăm și cheltuim banii.  Pe 25 mai, Marte, planeta acțiunii, intră în zodia Berbec, zodia sa de domiciliu, pe care o va tranzita până pe data de 5 iulie. Acest tranzit ne aduce energie, mult curaj, voință și determinare să ne atingem cele mai personale obiectiv. Să vedem în continuare prognoza astrologică pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Berbecii au nevoie să-și revizuiască cheltuielile și să-și reevalueze modul în care-și câștigă banii. S-ar putea să se confrunte cu niște probleme financiare care să-i stimuleze să-și schimbe radical atitudinea fata de zona financiară. Pe de altă parte, se vor lupta pentru a obține ceea ce își doresc, vor simți că renasc și vor da dovadă de o ambiție ieșită din comun.

TAUR: Nativii se vor preocupa de înfățișarea lor, de starea de sănătate și se vor pune, în sfârșit, pe primul loc în viața lor. Este nevoie să facă asta, dat fiind că Mercur retrograd în zodia lor le cere să-și reevalueze atitudinea față de propria lor persoană, iar Marte din Berbec le cere să se preocupe mai mult de sănătate.

GEMENI: Gemenii sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătatea lor, mai ales dacă se confruntă cu afecțiuni cronice. Șansele de vindecare sunt mari. Pot afla secrete și foști parteneri se pot reîntoarce în viața lor sau chiar ei se vor lăsa copleșiți de amintiri. Pot adera la noi grupuri și organizații sau, din contră, pentru a ieși din anturaje cu care nu mai rezonează.

RAC: Racii pot afla în următoarea perioadă cine le este cu adevărat prieten și cine nu. Nu este exclus să fie dezamăgiți de persoane din anturaj. Pe de altă parte, vor da dovadă de un curaj ieșit din comun în atingerea unor obiective înalte pe care le au. Urmează o perioadă de afirmare și își vor dori să se facă cunoscuți.

LEU: Pentru Lei poate fi vorba de o perioada tensionată în plan profesional, care cere reevaluări și refacerea unor strategii. Pe de altă parte, sunt stimulați să exploreze noi domenii, să studieze și să călătorească. Totodată, vor avea curaj în susținerea punctului de vedere și vor lupta pentru dreptate și adevăr.

FECIOARĂ: Fecioarele pot avea probleme cu actele, cu justiția sau dacă trebuie să plece într-o călătorie. Este recomandat să renunțe la atitudinea atotștiutoare și să accepte și alte mentalități decât ale lor. Intrarea lui Marte în Berbec poate stimula mulți nativi la lupte pentru a obține niște drepturi materiale sau pentru a obține niște beneficii financiare în urma muncii depuse.

BALANȚĂ: Balanțele au parte de tranzitul lui Marte prin sectorul relațiilor, aspect care poate fi destul de competitiv și poate aduce confruntări, atât în cuplu, cât și în relațiile profesionale. În plus, și retrogradarea lui Mercur poate scoate la suprafață secrete în cuplu și poate amplifica niște neînțelegeri și nemulțumiri financiare.

SCORPION: Mercur va retrograda în sectorul relațiilor Scorpionilor și le cere să-și revizuiască modul în care comunică cu ceilalți. De evitat negocierile și semnarea de noi contracte. În cuplu pot să apară certuri și neînțelegeri. Marte, guvernatorul lor, în tranzit prin Berbec le aduce energie în activitățile întreprinse, dar și o tendință de a munci până la epuizare.

SĂGETĂTOR: Mercur retrograd le cere Săgetătorilor o schimbare a stilului de viață. Nativii intră într-o perioadă de reevaluare a locului de muncă, de reorganizare a programului și sarcinilor zilnice. În schimb, intrarea lui Marte în Berbec le aduce energie, pofta de viață, de distracție și flirt. Unii nativi se pot îndrăgosti în următorea perioadă.

CAPRICORN: Capricornilor, retrogradarea lui Mercur prin Taur le cere să-și schimbe modul în care își exprimă afecțiunea și sentimentele, atât față de persoana iubită, cât și față de copii. Viața sentimentală trece prin reevaluări. Marte în Berbec le va stimula apetitul pentru activități gospodărești, însă poate aduce și tensiuni cu familia.

VĂRSĂTOR: Vărsătorii pot experimenta o efervescență mentală în urma căreia să dea naștere unor idei îndrăznețe, dar și unor tensiuni cu cei din jur. Tendința este de a spune lucrurile mult prea direct și de a lua decizii impulsive. Cu Mercur retrograd în Taur, pot avea parte de neînțelegeri cu familia și este nevoie să-și revizuiască modul în care comunică cu cei dragi.

PEȘTI: Peștii au parte de Mercur retrograd chiar în sectorul comunicării și se pot confrunta cu confuzii, neînțelegeri, erori de raționament și probleme cu actele sau deplasările. Sunt de evitat negocierile, însă orice renegociere este de bun augur acum. Marte intră în sectorul lor financiar și le aduce o mare determinare să facă bani și să-și crească veniturile. Grijă la cheltuieli nesăbuite și la tendința de lăcomie.