mamaplus

Horoscopul săptămânii 16-22 august 2021: Capricornii sunt egoiști, iar Fecioarele au multă energie

-
//
16.08.2021

În această perioadă ideile pe care le vom avea vor fi originale, revoluționare, inedite și vom da dovadă de multă putere de convingere, având toate șansele să câștigăm dezbaterile. Vezi în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec vor fi foarte avantajați din punct de vedere relațional săptămâna aceasta, reușind să-și îmbunătățească conexiunea cu partenerul de viață, dar mai ales legăturile profesionale. Sunt aspecte care pot aduce de la o nouă relație, în viața celor singuri, și până la trecerea într-o nouă etapă a relației, în cazul celor care sunt deja un cuplu. La locul de muncă au idei revoluționare, poartă discuții și negocieri, mai ales legate de sarcini și program, iar cei care-și caută un loc de muncă au toate șansele de angajare acum.

TAUR: Nativii reușesc să-și clarifice foarte multe în plan sentimental și au nevoie de aceste răspunsuri pentru a-și așterne liniștea în suflet. Deocamdată este mult tumult interior și nu este exclus să se simtă singuri, izolați, neînțeleși. Discuțiile cu partenerul de viață pot fi lămuritoare și se pot trage concluzii importante. Pe de altă parte, profesional pot culege niște roade importante și pot trece la o nouă etapă în carieră.

GEMENI: Mercur, guvernatorul celor născuți în zodia Gemeni, se află din nou în aspecte și săptămâna aceasta, dar nu vor fi neapărat neplăcute. Este o perioadă intensă la nivel mental pentru nativi, cu idei, gânduri, soluții, întrebări și răspunsuri și multă agitație care, necontrolată, poate aduce agitație și tensiuni, deci trebuie să fie atenți. Se poartă discuții importante legate de casă și familie, se iau decizii și se schimbă viziuni și convingeri personale. Din punct de vedere sentimental, se bucură de tranzitul lui Venus prin sectorul iubirii, tranzit care le poate aduce mai multă apropiere de partener sau de copii.

RAC: Cei născuți în zodia Rac sunt extrem de vorbăreți săptămâna aceasta, dar și capabili să învețe orice, să rețină informații, să negocieze impecabil și să-și susțină cu tărie punctul de vedere. O perioadă foarte bună pentru susținut examene, discursuri publice și interviuri. Relațiile de familie se bucură de protecția lui Venus în tranzit prin Balanță, iar Luna Plină din Vărsător poate aduce niște încheieri financiare importante. S-ar putea ca unii nativi să sufere din cauza faptului că cineva îi ignoră.

LEU: Se pot preocupa de o situație financiară, pot avea frământări, dar și discuții importante pe tema banilor și a cheltuielilor, poate chiar negocieri salariale și pot profita că Venus le tranzitează sectorul comunicării și învățării pentru a-și îmbunătăți dialogul cu cei din jur, pentru a se împăca cu cineva apropiat și pentru a se delecta cu o carte, pentru a descoperi lucruri noi, chiar pentru a face o plimbare, o excursie. Un moment intens poate fi Luna Plină care se petrece în sectorul relațiilor lor și fie încheie o etapă, o conexiune, un contract, fie aduce ocazia culegerii unor roade dintr-o relație, parteneriat.

FECIOARĂ: Nativii vor vorbi mult și vor dori să fie ascultați de ceilalți, se vor impune ori de câte ori va fi nevoie în dialoguri, vor negocia cu curaj și vor avea tot timpul contraargumentele potrivite. Nu este exclus ca unii nativi să simtă nevoia de retragere, de liniște și izolare și să poarte dialogurile cu ei înșiși. Luna Plină poate aduce o schimbare la locul de muncă, o încheiere sau poate culegerea roadelor muncii tale și cere mai multă odihnă și relaxare. Unii nativi își pot schimba jobul acum.

BALANȚĂ: Nativii vor observa o îmbunătățire a stării de spirit, dar și a stării generale de sănătate. Însă, săptămâna aceasta este destul de dificilă pentru că se conturează pentru nativi o perioadă destul de agitată pe interior, cu gânduri multe, frământări și posibile insomnii. Chiar dacă vor reuși să se mai echilibreze, ceilalți pot veni cu scandal către ei sau ceilalți îi pot atrage pe nativi într-un conflict.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o săptămână relativ bună. Venus în Balanță îi susține și din punct de vedere relațional, dar și financiar, mai ales dacă au de făcut negocieri. Posibil să vină oferte de asociere, iar în ceea ce privește relațiile de prietenie sau proiectele în care sunt implicați nativii, va fi multă agitație, vor avea loc discuții și se vor lua decizii importante. Este o perioadă foarte bună pentru a câștiga popularitate și a cunoaște noi persoane, fiind vorba și de un iz sentimental, pentru cei care sunt singuri. Unii nativi pot rezolva ceva legat de familie sau casă.

SĂGETĂTOR: Dacă pe de o parte pot primi critici și acuze, pe de altă parte pot primi și laude, mai ales în cazul celor care au lucrat în echipă sau au coordonat o echipă. Sunt și nativi care primesc o funcție sau noi responsabilități, dar și nativi care vorbesc la scenă deschisă, care transmit altora ideile lor, punctul lor de vedere. Totodată, nativii trebuie să fie mai atenți la dialogul cu superiorii pentru că o dispută acum le poate afecta imaginea. Nativii se pot bucura de aprecieri și iubire din partea celor apropiați. Este totodată, o periodă bună să-și facă reclamă sau să devină populari în mediul lor.

CAPRICORN: Cei născuți în zodia Capricorn au un ego foarte ridicat săptămâna aceasta și pot pierde multe din cauza asta, mai ales relațional. Dacă până acum era vorba de „noi”, acum este vorba de „eu”, aspect care le poate afecta atât relațiile profesionale, cât și personale. Multe convingeri și mentalități pe care le au nativii trec prin sită și s-ar putea să aibă parte de confruntări de opinie dure în această săptămână. Totodată, este o perioadă bună pentru studiu, pentru a explora noi domenii și chiar noi teritorii. Unii Capricorni pot pleca într-o călătorie.

VĂRSĂTOR: Nativii ajung la un final de etapă, încheie un capitol și se pregătesc să deschidă noi porți. Poate fi vorba de o situație profesională sau partenerială care ajunge la un apogeu și determină o nouă direcție de viață. Cu Venus în Balanță este o perioadă bună pentru asimilarea și îmbunătățirea unor cunoștințe, pentru studiu, dar și pentru călătorii. Posibil ca financiar să apară discuții tensionate, momente în care sunt necesare decizii radicale și nativii sunt sfătuiți să aibă grijă la pierderi, mai ales dacă în joc nu sunt banii lor.

PEȘTI: Cei născuți în zodia Pești au parte de discuții importante cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri, cu asociații, însă acestea pot ajunge ușor în zona conflictuală dacă se exagerează. Poate fi vorba de frământări relaționale, de decizii, de planuri de viitor importante, de pași importanți într-o relație. Partenerul de viață poate avea pretenții mai mari, poate ridica noi probleme în cuplu care țin de apreciere, de respect, de atenție.