mamaplus

Horoscopul săptămânii 15-21 august 2022: Capricornii primesc laude, iar Gemenii au nevoie de echilibru

-
//
15.08.2022

Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase. Iată ce îți rezervă astrele pentru perioada următoare.

BERBEC:
Berbecii au parte de o săptămână bună! Abordarea ta entuziastă poate aduce îmbunătățiri la locul de muncă. Te poți aștepta la o creștere în acest domeniu. Există șanse de călătorii pe distanțe scurte din motive profesionale. Pentru a evita neînțelegerile cu membrii familiei tale, ar trebui să-ți alegi cuvintele cu mare atenție. Spre finalul săpătămânii îți recâștigi calmul și toleranța.

TAUR: Taurii se vor simți relaxați. Simți o mare nevoie de intimitate și cauți foarte mult compania familiei. Renunți de multe ori la distracții pentru confortul casei tale, în următoarea perioadă. Beneficiezi și de un context favorabil pentru a lua decizii legate de carieră și serviciu ce vor avea impact pe termen lung. Ce alegi acum va avea rezultate peste luni sau poate chiar ani. Curaj!

GEMENI: Gemenii vor avea nevoie de echilibru în această săptămână. De asemenea, este posibil să ai nevoie de eforturi sincere pentru a-ți controla furia, înainte de reacționa în toate situațiile. Cei care doresc să aibă o relație s-ar putea să nu obțină succesul dorit atât de ușor. Cuplurile deja existente pot avea conflicte din motive mici sau fără motiv. Este bine să tratezi cu grijă viața amoroasă. Spre weekend, se liniștesc lucrurile.

RAC: Pentru Raci va fi despre gestionarea resurselor. Cheltuielile neașteptate pe plan profesional apar și îți vor afecta planificarile financiare. Deciziile financiare majore ar trebui evitate. Lasă puțin bunurile fizice și pune accent pe bucuriile mici, pe lucruri spirituale, e o perioadă bună de instrospecție. De asemenea, este posibil să ajungi la o înțelegere mai profundă în relația ta de iubire.

LEU: Încă te mai poți bucura de beneficiile Soarelui care încă e în Leu. Ai energie maximă! Te poți concentra pe extindere, pe creștere, atât în ceea ce privește cariera, cât și în viața ta personală. Fă cursuri, citește, socializează. Asigură-te că nu uiți să te apreciezi pentru ceea ce ești și că îți conștientizezi valoarea. E o săptămână bună să îți cumperi cadouri, să faci achiziții.

FECIOARĂ: Întreaga săptămână e o călătorie spirituală pentru Fecioare. Începe anevoios cu ceva probleme, însă urmează și zilne norocoase, cu accent pe segmentul financiar. Ești destul de copleșit de comportamentul unor oameni și te consumă acest lucru, însă vei învăța cum să te detașezi. Pe planul amoros o să fie nevoie să depui puțin mai mult efort. Te vei cunoaște bine dacă vei acorda atenție la ce se întâmplă în perioada următoare.

BALANȚĂ: Atmosfera de la locul de muncă ar putea rămâne un pic dificilă. Pe plan financiar, ai putea încerca să îți crești sursele de venit, ceea îți va provoca un ușor stres. Totuși, primești vești bune și confirmări că ești pe drumul cel bun, iar bugetul tău se redresează. Pot exista discuții despre căsătorie, copii, viitor în relația de cuplu.

SCORPION: Scorpionii au o săptămână foarte bună, în general! Te vei simți mai optimist în această perioadă, ceea ce îți va permite să fii mai încrezător în orice situație ești. Perioada următoare va fi de bun augur și de succes pentru tine pe plan profesional. Cuplurile căsătorite ar putea să nu obțină atât de ușor liniștea și armonia dorită. Nu te arăta nepăsător față de nevoile partenerului de viață.

SĂGETĂTOR: Relațiile începute în această perioadă nu au șanse mari să reziste. Săgetătorii singuri nu reușesc să găsescă un partener. Nici dacă ești cu cineva, nu vei avea o săptămână ușoară, apar conflicte și situații dureroase. Sunt favorizate, în schimb, colaborările profesionale, asocierile în afaceri și lucrul în echipă. Pe partea de bani, lucrurile sunt echilibrate.

CAPRICORN: Capricornii primesc laude și aprecieri de la toți cei din jur. Oportunități uriașe de creștere sunt posibile acum dacă ești capabil să te concentrezi pe scopul tău! Pe plan financiar ar putea să apară cheltuieli cu obiecte mai scumpe pentru locuință. Apar tot felul de schimbări pozitive în carieră și zona financiară.

VĂRSĂTOR: Vărsătorii nu vor primi în această săptămână creșterea financiară dorită. Este posibil să te confrunți cu situații dificile la locul de muncă. Dacă sperai la o promovare sau un bonus, nu vor veni încă. Pot apărea cheltuieli inutile, finanțele tale vor fi afectate. Problemele familiale s-ar putea rezolva doar printr-o comunicare eficientă. Ar putea exista tulburări emoționale în viața de cuplu. Nu e o perioadă prea bună, așa că e recomandat să fii calm și răbdător.

PEȘTI: Peștii trăiesc în armonie! Există șanse să achiziționezi o nouă proprietate sau mutarea la un nou sediu la muncă. Investițiile sunt favorizate, mai ales dacă e vorba în bunuri pentru locuință sau, de ce nu, chiar locuința. Ești un sfătuitor înțelept, care nu judecă, iar simpla ta prezență în preajma celorlalți este apreciată. Petrece mai mult timp cu cei pe care îi iubești.