mamaplus

Horoscopul săptămânii 10-16 ianuarie 2022: Taurii și Racii ar trebui să fie mai atenți cu banii

-
//
10.01.2022

Urmează o perioadă destul de tensionată pentru toți nativii, de aceea ar fi ideal ca în prima parte a săptămânii să fim atenți la ceea ce facem și la activitățile în care ne implicăm. Putem avea idei ingenioase, revoluționare, dar mai dificil de pus în practică. Vezi în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să facă lucrurile cât mai corect săptămâna aceasta și să nu treacă peste principiile pe care le au. O serie de relații de prietenie vor fi reanalizate și nu este exclus ca nativii să se îndepărteze de persoane cu care nu împart aceleași valori. Finalul de săptămână poate aduce unele situații profesionale care să determine nativii să se întrebe dacă sunt sau nu pe direcția dorită și dacă fac ceea ce le place sau nu.

TAUR: Nativii ar trebui să se asigure că sunt la zi cu plățile, ratele, dările la stat. Nu este o perioadă bună pentru împrumuturi, credite și investiții majore pentru că pot fi păcăliți. Mercur va retrograda în sectorul carierei și s-ar putea ca mulți nativi să intre într-un amplu proces de reevaluare a situației profesionale. Discuțiile cu superiorii pot fi mai tensionate și o serie de obiective avute se pot schimba. Nu ar trebui ca nativii să ia decizii majore acum în legătură cu cariera lor.

GEMENI: Cei născuți în zodia Gemeni vor resimți retrogradarea lui Mercur, dat fiind că este guvernatorul lor, și se pot simți stimulați să mai învețe ceva. Sectorul relațiilor este tensionat. S-ar putea ca acțiunile partenerului să nu mai poată fi trecute cu vederea sau unii nativi să fie confuzi cu privire la relația în care se află. Și partenerul poate deveni nesigur pe ceea ce simte. Pot apărea conflicte serioase, însă nu este o perioadă bună pentru decizii radicale legate de relații, fie că este vorba de relații sentimentale, fie profesionale.

RAC: S-ar putea să aibă senzația că pot prelua mai multe sarcini decât pot duce și astfel să se suprasolicite. S-ar putea ca mulți nativi să se simtă neînțeleși de partener, să se simtă chiar limitați de acesta sau să aibă parte de reevaluări și reorganizări ale bugetului comun. Nu sunt recomandate investițiile acum. Finalul de săptămână întoarce din nou atenția asupra vieții de cuplu. S-ar putea să se manifeste lupte de putere, manipulări și obsesii în cuplu.

LEU: Cei născuți în zodia Leu au parte de retrogradarea lui Mercur în sectorul relațiilor, aspect care denotă faptul că multe situații ce țin de viața de cuplu au nevoie de reevaluare și reorganizare. S-ar putea ca și relația cu partenerul de viață să intre sub lupă și unele discuții să fie reluate. Posibil ca unii nativi să se simtă blocați de partener, neînțeleși. Momentan, viața sentimentală este mai confuză și de aceea nu ar trebui acționat în nicio direcție, mai ales să fie începute noi idile acum. Profesional, se pot renegocia contracte și relua colaborări mai vechi.

FECIOARĂ: Cei născuți în Fecioară resimt și ei din plin retrogradarea lui Mercur, dat fiind că este planeta lor guvernatoare. În plus, le poate aduce unele situații nemulțumitoare la locul de muncă care să-i determine pe nativi să-și reevalueze jobul în sine, plecând de la program și până la sarcini. Este de preferat să nu acționeze săptămâna aceasta pentru că pot vedea mai neclar lucrurile. În weekend este momentul să-și întoarcă atenția asupra propriei lor persoane, să facă ceea ce le place și să-și dea seama cât de important este să se pună pe primul loc și să se iubească mai mult.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să fie mai confuzi în acțiunile pe care le desfășoară în prima parte a săptămânii. Pot încurca programul, pot lua decizii greșite, pot fi păcăliți în negocieri, de aceea ar trebui să evite aceste situații. Nu este recomandat să se urce la volan dacă se simt obosiți, mai ales că nu se vor concentra prea bine în aceste zile. În plus, confuziile pot avea legătură și cu partenerul de viață și relația de cuplu.

SCORPION: Nu este momentul speculațiilor financiare și nici momentul să cheltuie pentru a impresiona sau cuceri pe cineva. Pe de altă parte, Mercur va retrograda în Vărsător și le va cere nativilor să-și reevalueze modul în care comunică cu familia, mai ales că în weekend pot exagera cu autoritaea în fața tuturor. Posibil să apară stricăciuni în casă care să necesite cheltuieli.

SĂGETĂTOR: Pentru cei născuți în zodia Săgetător, săptămâna aceasta este mai agitată, dat fiind că începe cu careul lui Marte aflat în zodia lor. Este recomandat ca nativii să aibă mare grijă la acțiunile întreprinse pentru că pot fi confuzi, neatenți și chiar păcăliți de anumite situații. Nu sunt excluse nici tensiunile în familie. Nu este momentul să tragă concluzii importante, ci mai degrabă să fie foarte atenți la ceea ce vorbesc pentru că pot comite erori.

CAPRICORN: Unii nativi pot chiar primi diagnosticuri greșite. Agitația mentală poate cauza lipsă de concentrare și este de perefrat să aibă grijă la acțiunile pe care le întreprind, mai ales la deplasări. Vor vedea clar ce vor să transforme în viața lor, însă trebuie să aibă grijă să nu exagereze cu autoritatea în fața altora. Este un moment bun în weekend pentru recâștigarea puterii în fața altora.

VĂRSĂTOR: S-ar putea să reia discuții mai vechi, să se reîntâlnească cu oameni din trecutul lor sau să intre într-o etapă de revizuire a vieții sentimentale. Careul lui Marte cu Neptun poate aduce unele cheltuieli inutile. De exemplu, poate fi o ofertă mincinoasă și nativii să o cumpere sau pot plăti bani pentru niște planuri, o rezervare și banii să fie pierduți. Nu este momentul să dea bani cu împrumut prietenilor și nici să investească în proiectele lor. În weekend sunt sfătuiți să se odihnească mai mult.

PEȘTI: S-ar putea ca mulți nativi să ajungă în punctul în care să-și dorească să renunțe la ceea ce-i provoacă și îi copleșește, mai ales din punct de vedere profesional. Sunt sfătuiți să aibă grijă la toate acțiunile întreprinse în zona carierei, la discuțiile cu superiorii pentru că totul poate deveni public și le poate afecta imaginea. Mulți nativi se pot simți blocați, limitați, constrânși de partener, fie de partenerul de viață, fie de colaboratori sau parteneri de afaceri.