mamaplus

Cele șase zodii prea mândre să recunoască că sunt geloase

-
//
24.07.2019

Pentru mulți dintre noi, a recunoaște că suntem geloși, este un subiect tabu. Majoritatea suntem, doar că nu vrem să o arătăm nici măcar celui de lângă noi. Mai jos, vă prezentăm cele șase zodii din horoscop care nu recunosc sub nicio formă, că posedă un astfel de sentiment!

mamaplus

Berbec

Deși este cunoscut faptul că Berbecii sunt familiști convinși și îndrăgostiți iremediabil de persoana de lângă ei, când vine vorba să recunoască că sunt geloși, nici măcar nu vor să audă de acest cuvânt. Nu le place când cineva insistă pe subiect și nu vor recunoaște pentru nimic în lume că fac parte din „ acea ” categorie de oameni!

Taur

Zodia aceasta este dominată la capitolul gelozie, preponderent de bărbații Taur, care sunt destul de implicați în relația cu persoana iubită, dar nu vor recunoaște niciodată că, de multe ori, îi încearcă sentimentul de gelozie, chiar și la cel mai mic gest care li se pare suspicios. În schimb femeile Taur, deși nu recunosc că sunt geloase, ar putea totuși să o facă la un moment dat, mult mai ușor decât bărbații!

Rac

Racii nu recunosc în veci că suferă de gelozie, nici măcar în momentul în care își întreabă partenerul de viață de noul coleg de la muncă, de exemplu. Deși este clar că bate înspre gelozie cu întrebări tipice unui om gelos, la sfârșitul conversației, dacă va fi întrebat dacă este gelos, va nega cu multă convingere! Este foarte amuzant modul în care se contrazic singuri!

Leu

Leii au fost învățați dintotdeauna să nu-și arate ușor sentimentele față de persoana iubită, cu atât mai puțin cele de gelozie. Sunt mult mai calmi și calculați într-o relație, față de alte zodii, de aceea pot da impresia că nu iubesc cu adevărat și nu prețuiesc ceea ce au. Nimic mai neadevărat! Iubesc sincer partenerul de viață, doar că o arată mai greu. În schimb, niciodată nu veți auzi de la un Leu că este gelos! Peste această linie nu vor trece nicicând!

Scorpion

Fiind foarte pasionali într-o relație, nu este deloc greu să citiți Scorpionii. Când vine vorba de sentimente, nu le este frică să-și arate iubirea față de partener, prin cadouri, cuvinte sau gesturi tandre. Însă, când vine vorba de gelozie, preferă să ignore total subiectul. Nu vor recunoaște nicicând că sunt geloși și mereu vor invoca faptul că au încredere în partener iar gelozia nu are ce căuta într-o relație. Deși, Scorpionii sunt de fapt, unii dintre cei mai geloși parteneri!

Săgetător

Săgetătorii au o anumită tactică atunci când vine vorba de gelozie. Vor pune întrebări partenerului de viață, mai ales dacă acesta lucrează într-un colectiv mare unde sunt și numeroși colegi, însă vor folosi ca scuză faptul că îi interesează doar dacă este un mediu de lucru potrivit pentru partener. Se pot preface interesați dacă este gălăgie prea mare în firmă sau stres prea mult. De fapt și de drept, ei adună informații despre câți colegi sunt, cu care dintre ei se înțelege partenerul mai bine, și asta din cauză că sunt extrem de geloși, chiar dacă nu o vor recunoaște niciodată. Cine are un Săgetător lângă el, probabil știe exact despre ce vorbim!

Sursa