mamaplus

FinComBank susţine al doilea sezon al proiectului «Сила танца. Детям дорогу»

-
//
09.10.2020

Proiectul “Сила танца. Детям дорогу” - este un proiect unic de televiziune pentru copii de nivel naţional, la care participă cei mai talentaţi copii din Republica Moldova. Al doilea sezon va fi susţinut de FinComBank, în calitate de sponsorul general al proiectului.

Pe parcursul a mai multor ani, FinComBank promovează educația financiară în familie și încurajează copiii să se dezvolte din punct de vedere educaţional și profesional.  În cadrul acestui proiect FinComBank participă cu produsul «Cardul suplimentar pentru elevi 7+», care deja a devenit unul popular între participanții proiectului.

"FinComBank susţine în mod constant diferite proiecte sociale şi culturale, deoarece noi credem în potenţialul Republicii Moldova. Suntem încântaţi să susţinem proiectul “Сила танца. Детям дорогу”, scopul principal al căruia este de a descoperi tinere talente şi de a-i susţine să-şi demonstreze potenţialul. Vrem să creştem o generaţie de copii capabili şi talentaţi, iar acest proiect este o oportunitate excelentă pentru părinţi de a dezvălui talentele copiilor şi de a transforma hobby-ul pentru dans într-o altă poveste: profesionistă și foarte creativă", - a relatat Dana Scripnic, Preşedintele Interimar al Comitetului de Conducere FinComBank S.A.

Proiectul este unic prin faptul că copiii vor putea să-şi descopere capacităţile unice în coreografie şi artistism, în faţa unui public larg. În proiect sunt implicaţi cei mai vestiţi coreografi şi dansatori profesionişti, așadar spectacolele de dans vor fi evaluate de către un juriu competent şi profesionist.

Începând cu 10 octombrie, sezonul 2 al proiectului “Сила танца. Детям дорогу”,  vine pe ecranele televizate din ţară! În fiecare sâmbătă și până la sfârşitul anului 2020, la 21:00 şi doar pe canalul N4, telespectatorii vor avea parte de multe emoţii, pentru că îi aşteaptă spectacole de dans, runde de calificare, semifinală şi un final grandios, unde va fi desemnat cel mai tare dansator din ţară!

Împreună cu FinСomBank, susţineţi participanţii proiectului!