mamaplus

Fiica Nataliei Barbu a împlinit un anișor: ”Te iubim o veșnicie și o zi!” (FOTO)

-
//
10.08.2022

Acum un an, în data de 10 august, interpreta Natalia Barbu anunța cu lacrimi în ochi venirea pe lume a fiicei sale, Vera. Artista și-a îmbrățișat cel de-al doilea copil la vârsta de 41 de ani și mărturisește că a fost o adevărată minune pentru întreaga familie. Cu ocazia primei aniversări a fetiței sale, Natalia Barbu a publicat câteva imagini noi alături de micuța Vera.

”La mulți ani, fetița noastră minune. 1 an de fericire pură, de iubire și de tine! Dumnezeu ne iubește! Îți mulțumim că ai venit în viața noastră! Te iubim o veșnicie și o zi!”, se arată în mesajul artistei publicat pe rețelele sociale.

mamaplus

Fericita mămică a purtat o rochie superbă fuchsia, iar în păr și-a prins o orhidee care a atras toate privirile invitaților săi.

mamaplus

La petrecere a fost prezentă și Dana Sota - fosta soție a soțului artistei, Nicolae Sota. Cele două sunt în relații foarte bune și adoră să petreacă timpul împreună.

mamaplus

Menționăm că fiul mai mare al Nataliei Barbu are 10 ani și își adoră surioara. Una dintre cele mai recente poze ale artistei, alături de cei doi copii ai săi, a fost surprinsă vara aceasta, pe malul mării.

mamaplus