mamaplus

Fetiță de 3 ani, rănită la grădiniță. Familia spune că micuța a fost strânsă de gât

-
//
13.05.2021

Mama copilului a rămas şocată când a mers la grădiniță şi a văzut leziunile pe care fetița sa le avea pe gât. Cei de la grădiniță resping acuzațiile şi spun că a fost un simplu accident şi că pe copilă nu a agresat-o nimeni. Femeia a povestit cele întâmplate pe o rețea de socializare, iar cazul a avut loc la o grădiniță privată din București.

„Azi copilul meu a fost strâns de gât la propriu, nu îmi pot imagina ce a simțit ea în acel moment. Un copil de 3 ani jumătate. Este de vorba de o grădiniță particulară din sectorul 2. Doamnele toate primitoare iubitoare inclusiv patroana acestei grădinițe, asta bănuiesc doar când eu eram de față, cred că după era un calvar, cum poți sa te comporți aşa? Şi mi se spune ca a fost o simplă căzătură! Copilul a spus că doamna a zgâriat-o de gât pentru că a vrut o jucărie!", susține mama copilului.

Postarea a fost distribuită şi într-un grup pentru mămici de pe Facebook, unde sute de oameni au comentat cele întâmplate. Membrii Grupului i-au cerut mamei să divulge numele grădiniței unde a avut loc incidentul, dar femeia a spus că este o anchetă în curs şi aşteaptă rezultatul cercetărilor. Ea a precizat că a scos deja un certificat medico-legal pe numele fetiței şi a explicat ce i-a spus educatoarea când a mers la grădiniță să-şi ia copilul. 

„Mi s-a spus că s-a urcat pe o căsuță de copii şi că a căzut peste două trotinete de acolo de sus! Am scos certificat medico-legal. Nu este de la căzătură, este de la unghii, mi s-a arătat şi azi la medico-legal. Rănile sunt făcute de unghii", a precizat în comentarii mama fetiței.

Femeia a făcut publice mai multe fotografii în care se văd leziunile pe care fetița de 3 ani le are în zona gâtului. Cei de la grădiniță resping toate acuzațiile şi spun că leziunile au fost produse în urma unui accident nefericit, copila nefiind agresată de nimeni.

mamaplus
mamaplus