mamaplus

EXCLUSIV: Kătălina Rusu, despre a doua sarcină: ”Am aflat că sunt însărcinată de ziua Melissei”

-
//
31.05.2021

Interpreta Kătălina Rusu știe să-și surprindă admiratorii într-un mod aparte. Artista a anunțat acum o zi că așteaptă al doilea copil, iar fetița ei în vârstă de un anișor va avea în curând un frățior sau o surioară. Kătălina spune că a aflat că este însărcinată de ziua Melissei, pe 31 ianuarie. Chiar dacă nu a reușit să ajungă la medic în primul trimestru de sarcină, săptămâna trecută și-a văzut bebelușul din burtică la prima ecografie.

”După nașterea Melissei n-am mai făcut examinare la medic, pentru că a fost pandemie, dar nici nu prea suntem noi cei care să mergem la medic cu prima ocazie. Ne-am lăsat în grija bunului Dumnezeu, așa că nu ne-am îngrijorat prea mult. Am aflat că sunt însărcinată de ziua Melissei, când aveam deja o lună de sarcină. Abia acum am făcut prima ecografie și suntem foarte emoționați. Am cerut să ni se dea în plin rezultatele cu sexul bebelușului din burtică și în curând vom organiza un eveniment la care vom dezvălui marea noutate”, povestește Kătălina Rusu în exclusivitate pentru MamaPlus.md.

mamaplus

Tânăra mămică mai spune este acum în al doilea trimestru de sarcină și chiar dacă nu este la fel de activă cum era până la sarcină, își găsește timp și forțe pentru a face față energiei debordante pe care o are fiica sa Melissa.

”Mă simt acum mai bine, însă primul trimestru a fost foarte complicat pentru mine. Am avut toxicoză primele luni, iar acum sunt mai obosită. Toată energia pe care o am i-o ofer Melissei. Ea nu e fetița care să stea locului - adoarme doar dacă bateriile sunt totalmente descărcate. Acum trei săptămâni am înțărcat-o și în perioada alăptării am consumat carne, chiar dacă renunțasem o vreme la ea. Să știți că nu am avut bonă până acum, chiar dacă mă gândeam la asta. Acum nu are rost să o iau, pentru că oricum Melissa nu o să stea cu ea. Are caracter.”, ne-a mai spus Kătălina.

mamaplus
mamaplus