mamaplus

EXCLUSIV: Cristina Croitoru a devenit mămică pentru a doua oară!

-
//
10.10.2019

De 2 ani, frumoasa interpretă Cristina Croitoru trăiește visul american alături de soțul său și micuțul Alexander, în vârstă de 3 anișori. Vara asta, Cristina a dezvăluit că este însărcinată pentru a doua oară, fiind admirată pentru modul său activ de viață în perioada sarcinii.

Acum câteva ore, Cristina a decis să își surprindă urmăritorii de pe Instagram cu o poză în care ține de mânuță un bebeluș. Eram curioși să aflăm chiar de la ea vestea cea mare și, evident, mai multe detalii.

mamaplus

Cristina Croitoru a răspuns fericită, exclusiv pentru MamaPlus.md, că a adus pe lume un băiețel perfect sănătos în data de 27 septembrie. Micuțul se numește Arthur și a fost primit cu mare căldură de toți membrii familiei, în special de frățiorul său mai mare.

”Este cel mai fericit! Stă doar lângă bebeluș mai mereu. Vrea să îl hrănescă, să-l țină în brațe și să-l sărute. Nu-l pot lua de lângă el”,
spune încântată Cristina despre Alexander, care apropo, s-a născut tot în data de 27, doar că în luna iulie.

Artista mai mărturisește că e cam greu cu doi copii, dar fericirea enormă pe care o poartă în suflet îi dă aripi de fiecare dată. Despre Alexander, tânăra mămica a mai menționat că merge la grădiniță și este un băiețel foarte ascultător.

Sarcina a decurs fără griji sau complicații, iar la naștere a avut parte de o surpriză foarte plăcută…

”Este o plăcere să naști în SUA și mă refer la medicii de aici, care au o atitudine și o grijă de milioane. Am născut în Chicago, într-o clinică de stat și am rămas surprinsă de grija și atenția de care am avut parte. Primul băiețel l-am născut la Chișinău, într-o clinică privată”, mai povestește Cristina.

Sursa: mamaplus.md