mamaplus

VATRA te invită la „Satul de Crăciun”, un eveniment care aduce spiritul sărbătorilor de iarnă și celor mai puțin norocoși

-
//
11.12.2019

În perioada 10 decembrie - 7 ianuarie, ești invitat la VATRA, tărâmul magic al Satului de Crăciun, evenimentul care adună oameni buni ce vor să aducă atmosfera sărbătorilor de iarnă și celor care, din păcate, sunt mai puțin norocoși.

Satul de Crăciun, cu miros de brad, vin fiert, mere coapte și sunet de colinde, te îndeamnă să fii chiar tu Moș Crăciun și să oferi celor nevoiași tot felul de lucruri.

Iar în data de 29, 30 și 31 decembrie, însoțiți de Ansamblul Folcloric „Romanița” CEMF „Raisa Pacalo”, organizatorii evenimentului, în frunte cu cei mai iscusiți bucătari, vor oferi bucate alese celor care demult nu au mai simțit spiritul Crăciunului. 

În fiecare weekend, VATRA va găzdui colindători din întreaga țară, iar bucătarii vor avea grijă să îți delecteze simțurile cu cele mai delicioase bucate tradiționale moldovenești. Drept mulțumire, 10% din încasări vor fi donații.

Echipa de organizatori promite multe alte suprize!

Vino la VATRA împreună cu familia și prietenii tăi! Ajută-i pe cei mai nefericiți!

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI