mamaplus

Unde în capitală se desfășoară târgurile cu produse autohtone în acest weekend

-
//
12.08.2022

În weekendul 13-14 august, în sectoarele capitalei se desfășoară diverse iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone. Potrivit Primăriei Chișinău, acțiunile au drept scop aprovizionarea locuitorilor și vizitatorilor capitalei cu mărfuri și produse de calitate, dar și susținerea producătorilor autohtoni.

Astfel, în sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford", bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, va avea loc târgul „EcoLocal", cu produse alimentare și nealimentare autohtone ecologice, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

Pe Calea Ieșilor, 11/4, la intrarea în Parcul „Alunelul" avea loc Târgul produselor agroalimentare autohtone, organizat de Federația Producătorilor Autohtoni.

În sectorul Botanica, pe adresele:  bd. Traian, 22, șos. Muncești, 170 și str. Butucului, va avea loc Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

De asemenea, în perioada 13-14 august, în parcul Sarmizegetusa, se va desfășura Târgul Micilor Antreprenori, cu produse agroalimentare și articole de artizanat.

În sectorul Centru, va fi organizat Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume, pe adresele:  str. V. Alecsandri, 8, colț cu str. Lacului, str. Ismail 94, colț cu bd. D. Cantemir și str. N. Testemițanu, 30.

De asemenea, pe str. Tiraspol, 5-9 (în preajma Gării) va avea loc Târgul de vechituri.

În sectorul Rîșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab 6, va avea loc Târgul pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole.

În același sector, până pe 14 august, a.c., va avea loc Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume, pe adresele: Calea Orheiului, 109/,str. A. Doga, 35; str. Ceucari, 8.

Pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, nr. 6, va avea loc Târgul pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole autohtone (30.07-02.09.2022).