mamaplus

Mariage Soirée te invită la un party ca la carte

-
//
11.09.2019

Pe 14 septembrie, pe terasa restaurantului Pani Pit se va da o super petrecere alături de vedetele tale preferate, care vor defila în ținute de ocazie. Dulciurile rafinate din candy barul marca Pani Pit, vinul select, muzica bună sunt ingredientele evenimentului Mariage Soirée.

mamaplus

Invitații vor putea urmări prezentarea colecțiilor a 13 designeri, urmată de un recital de muzică live și o tombolă cu multe premii, printre care un costum de ocazie în valoare de 7000 de lei.

La eveniment sunt așteptați toți cei care doresc să se încarce cu energie pozitivă, să facă cunoștință cu oameni activi public și să vadă colecții superbe de rochii și costume.

Peste 60 de vedete autohtone, persoane publice, influenceri, bloggeri au acceptat provocarea de a defila pe podiumul de la Mariage Soirée.

Rodica Rusu, blogger, prezentatoare TV ne-a spus: „Am acceptat cu mare drag să particip la eveniment. E o ocazie frumoasă să promovăm brandurile, dar și să ajutăm viitoarele mirese să-și aleagă ținuta perfectă de nuntă. În plus, am făcut deja o tradiție frumoasă de a participa la evenimentele de modă, la care socializăm cu fetele, descoperim ținute noi, designeri talentați și pur și simplu petrecem timpul minunat.”

Dumitru Talmazan, specialist în Social Media: „Îmi pare un eveniment win-win, atât pentru producătorii de branduri, care acceptă provocarea, e o metodă bună de a prezenta ținutele direct pentru targetul tău, de a-i crea o experiență cu produsul. Cât despre mine în acest context, va fi o experiență nouă, mă bucur că voi prezenta brandul de costume care îmi pare unul dintre cele mai bune de la noi, și mai mult decât atât îmbrac costume zilnic, pentru că mai întâi de toate, costumul este o stare și mai apoi o piesă de îmbracăminte.”

Interpreta Kătălina Rusu a acceptat și ea provocarea: „Este o idee minunată de a îmbina cele mai tari saloane de mariaj într-o defilare de toată frumusețea, chiar în inima Capitalei. Deși nu este pentru prima data când voi îmbrăca o rochie de mireasă, oricum emoțiile mă copleșesc. Este ceva special, atunci când îmbraci o rochie de mireasă, indiferent că este sau nu prima experiență de modeling. Toate miresele sunt frumoase, de aceea, la sigur acest eveniment va fi unul special, atât pentru participanți, cât și pentru spectatori!”

Mariage Soirée este un eveniment organizat de restaurantul Pani Pit în colaborare cu Berlizzo BTL Events.

Biletele pot fi procurate aici

Pagina de Facebook a evenimentului