Evelina Bledans vrea să se împace cu fostul soț

Evelina Bledans vrea să se împace cu fostul soț

-
//
19.09.2017

Evelina Bledans, în vârstă de 48 de ani, și Alexandr Semin, de 35 de ani, au fost un exemplu de familie ideală pentru multe persoane. În 2012, s-a născut fiul cuplului, Semion. Chiar dacă au fost informați că băiatul are sindromul Down, cei doi au decis să păstreze copilul.

Evelina Bledans vrea să se împace cu fostul soț

Pentru fani a fost o mare surpriză să afle că Evelina și Alexandr au divorțat cu un an în urmă. În tot acest timp, prezentatoarea TV a creat iluzia unei familii fericite, publicând fotografii pe rețelele sociale cu fiul și fostul soț.

„Eu cred că ar trebui să rămână mitul familiei ideale, care-i inspiră pe atât de mulți oameni“, a recunoscut Evelina într-un interviu cu Andrei Malahov pentru revista StarHit.

Actrița nu ascunde faptul că i-a fost greu să accepte plecarea soțului din familie, dar nu intenționează să vorbească urât despre Alexandr.

"Sunt fericită că în viața mea a existat o astfel de persoană, cel mai bun tată pentru Semushka. Sasha rămâne așa, nu voi spune niciun cuvânt de rău despre el ", a spus Bledans.

Evelina Bledans vrea să se împace cu fostul soț

Potrivit Evelinei, momentul despărțirii a venit treptat.

"Pur și simplu dragostea noastră, așa cum se întâmplă deseori, a trăit trei ani. Voi spune un lucru ciudat acum, dar îmi pare că Sasha m-a părăsit ca să fiu fericită", a explicat vedeta.

A trecut un an de la divorț, iar Bledans nu s-a obișnuit încă cu statutul de femeie singură. Nu i-a fost ușor să-și lase soțul să plece. Evelina și-a făcut și o operație de mărire a bustului, pentru a deveni mai atractivă și mai dorită. Bledans a recunoscut că vrea să-și întoarcă soțul.

Evelina Bledans vrea să se împace cu fostul soț

"În adâncul sufletului, vreau să-l întorc pe Sasha, dar înțeleg că în acest râu nu putem intra de două ori", a spus actrița.

Există zvonuri potrivit cărora în viața lui Alexandr a apărut o altă femeie după ce acesta a pierdut în greutate. Bledans a spus că nu credea în bârfe.

"Poate și toată lumea să spună că s-a schimbat atât de mult, pentru că în viața lui a apărut o altă femeie, nu cred. Pur și simplu povestea noastră romantică s-a terminat ", a conchis actrița.

Anterior, însuși Alexandr a declarat că un rol important în decizia sa de a divorța a fost celebritatea lui Bledans.

"Între noi mereu a stat o altă persoană, iar numele lui era "spectatorul", a spus Semin.

Evelina Bledans vrea să se împace cu fostul soț

Traducere: Mamaplus.MD