mamaplus

Emily Ratajkowski s-a despărțit de tatăl copilului său după patru ani de căsnicie

-
//
19.07.2022

Emily Ratajkowski, celebrul model în vârstă de 30 de ani, trece prin momente delicate, întrucât s-a despărțit de soțul ei, Sebastian Bear-McClard după patru ani de căsnicie. Cei doi au, de asemenea, împreună un fiu, Sylvester Apollo, în vârstă de un an de zile.

Potrivit unei surse citate de revista People, Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard ar fi decis să pornească pe căi separate după patru ani de căsnicie.

”S-au despărțit de curând. A fost decizia lui Em. E în regulă acum. E o femeie puternică și se concentrează pe fiul ei. Adoră să fie mamă.”, a dezvăluit o sursă apropiată acesteia pentru People, precizând, de asemenea, că modelul intenționează să depună în perioada următoare și cererea de divorț. 

Primele speculații privind o ruptură între cei doi au apărut săptămâna trecută, când modelul a fost văzut fără verighetă. De asemenea, inelul respectiv nu mai apare nici în imaginile pe care Emily le postează pe rețelele sociale, semn că a renunțat la el.

Relația dintre Emily Ratajkowski și Sebastian Beard-McClard, una atipică

Emily Ratajkowski și Sebastian Beard-McClard au fost văzuți pentru prima dată împreună de Valentine's Day în 2018. După câteva săptămâni de întâlniri, cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii surpriză ce a avut loc la City Hall. Ulterior, spre sfârșitul aceluiași an, modelul a dezvăluit că ea și Sebastian au fost prieteni mai mult timp înainte de a avea o relație.

În martie 2021, cei doi au devenit părinții unui băiețel, pe care l-au numit Sylvester Apollo.

mamaplus