mamaplus

Emily Ratajkowski a devenit mamă pentru prima oară și a dezvăluit prima imagine cu fiul ei

-
//
12.03.2021

Modelul și actrița Emily Ratajkowski, în vârstă de 29 de ani, a devenit mamă pentru prima dată și a publicat o fotografie cu fiul ei, dezvăluind și numele micuțului.

„Sylvester Apollo Bear ni s-a alăturat pe pământ. Sly a sosit pe 3/8/21 în cea mai ireală, frumoasă și plină de dragoste dimineață a vieții mele”, a scris modelul în decrierea imaginii în care apare cu fiul ei.

Imaginea cu modelul și fiul ei a fost apreciată de peste 3 milioane de persoane și zeci de mii de comentarii de felicitări au fost postate pe contul de Instagram al lui Emily.

mamaplus

În luna octombrie a anului trecut modelul a făcut public faptul că ea și soțul ei, Sebastian Bear-McClard, vor deveni pentru prima dată părinți în cadrul unui articol însoțit de o ședință foto, publicat în revista Vogue.

Emily Ratajkowski a dezvăluit în articol faptul că nu dorește să spună ce sex va avea copilul. „Atunci când eu și soțul meu le spunem prietenilor că sunt însărcinată, prima întrebare, după ‘Felicitări’, este aproape de fiecare dată ‘Știi ce sex va avea copilul?’ Ne place să răspundem că nu vom afla sexul copilului până când acesta nu va avea 18 ani și el ne va spune asta atunci.

mamaplus
mamaplus