mamaplus

”Ea este noua noastră noră”: maestrul Nicolae Botgros ne-a făcut cunoștință cu iubita fiului său

-
//
28.01.2021

Chiar dacă mai mulți interpreți autohtoni, care sunt în cunoștință de cauză, afirmă că violonistul Corneliu Botgros este într-o relație de mai mulți ani cu o blondă superbă, primele imagini cu ea au apărut abia zilele trecute, într-un reportaj realizat de emisiunea ”O seară perfectă”.

Cel care a prezentat-o pe iubita lui Corneliu nu este nimeni altcineva decât tatăl său, maestrul Nicolae Botgros: ”Sunt alături de soția Lidia, Cornel, Cristi și noua noastră, să zicem, noră – viitoarea noastră noră Angela...” Toată acțiunea s-a desfășurat chiar de ziua lui, într-un restaurant din capitală.

Ca să vă convingeți și voi că Angela este o femeie superbă, am preluat și câteva imagini cu ea, ca să o admirați.

mamaplus
mamaplus
mamaplus

Maestrul Nicolae Botgros, directorul artistic și prim-dirijorul Orchestrei naționale de muzică populară „Lăutarii”, a împlinit 68 de ani, luni, 25 ianuarie. Cei mai apropiați prieteni și membri ai familiei au venit să îl felicite cu această ocazie specială și frumoasă.

Menționăm că violonistul Corneliu Botgros a fost căsătorit anterior cu interpreta Adriana Ochișanu. Cei doi au împreună un fiu de 21 de ani și au divorțat în anul 2013, după 17 ani de căsnicie.