mamaplus

După un divorț dureros și o logodnă eșuată, Cristina Evtodii are un nou iubit (FOTO)

-
//
15.07.2021

Bloggerița și specialista în relații publice, Cristina Evtodii, preferă să-și țină în umbră viața personală. După divorțul răsunător de prezentatorul TV Gabi Marcu, din 2019, ea declara în toamna anului trecut că a mai fost logodită după aceea, însă ”nu s-a meritat” și au ales să meargă pe drumuri separate. Deși atunci Cristina nu și-a arătat iubitul, se pare că în actuala relație a mai prins la curaj, iar astăzi a publicat o imagine surprinzătoare și senzuală alături de bărbatul din viața ei.

mamaplus

Deși nu a comentat în niciun fel imaginea misterioasă, fericirea se citește în ochi și cu siguranță că internauții o vor bombarda cu tot felul de mesaje și întrebări.

Chiar dacă a trecut prin momente dureroase în viața sa, Cristina găsește mereu calea de mijloc care să o ducă spre noi experiențe și relații. 

”Am înțeles ce înseamnă o relație toxică sau manipulare în momentul în care, niciodată până la 27 de ani nu am avut atacuri de panică. Când le-am simțit am înțeles că, stai un pic, eu cea care citesc mult despre psihosomatică, nu credeam în atacuri de panică până nu le-am simțit. Am crezut poate că sunt probleme de inimă şi aşa mai departe, dar nu era așa... Eu credeam că pot să fiu doar așa cum am fost în căsătorie. Nu! Mi-e frică să mă gândesc cum o să fiu în altă relație. Nu neapărat că voi fi rea, dar sunt curioasă...”, spunea Cristina într-un interviu.