mamaplus

După 18 ani de căsnicie, Valentina Naforniță divorțează de Mihai Dogotari

-
//
28.04.2021

Deși au format un cuplu de invidiat atât în scena mare cât și în viața cotidiană, soprana Valentina Naforniță și baritonul Mihai Dogotari au ales să meargă pe căi separate. Anunțul a fost făcut recent de către Valentina pe o rețea de socializare, iar mesajul este pătrunzător și neașteptat pentru majoritatea admiratorilor cuplului îndrăgit.

”Divorțul nu este cea mai plăcută experiență, dar viața continuă. Îi doresc numai bine și îmi doresc și mie același lucru. Asta e tot ce vreau să vă spun despre asta. Mulțumesc.”, scrie Valentina Naforniță pe contul său de Instagram.

În interviurile de altădată, Mihai și Valentina povesteau că s-au căsătorit la Chișinău și s-au îndrăgostit încă pe vremea când erau studenți la Colegiul de muzică ”Ștefan Neaga”. Cei doi au preferat să-și țină viața privată departe de ochii lumii, deși erau văzuți împreună peste tot, inclusiv în spectacole importante de pe marile scene europene.

Menționăm că Valentina Naforniță este solistă a Operei de Stat din Viena, Austria, Artistă a Poporului din Republica Moldova, laureată a Premiului Național și patroana CCF Moldova, o organizație care ajută copiii nevoiași din țara noastră.