Dianna Rotaru: "Multi sunt egoisti si prefera sa primeasca"

Dianna Rotaru: "Multi sunt egoisti si prefera sa primeasca"

-
//
12.11.2015

Este o prezenta absolut ravasitoare, mereu cu zambetul pe buze, dar oare ce o face atat de plina de viata? Sa fie iubirea? Vezi ce inseamna dragostea pentru o femeie puternica si independenta ca Dianna Rotaru.

Dianna Rotaru: "Multi sunt egoisti si prefera sa primeasca"

Este adevarat ca intr-o relatie cineva iubeste mai mult decat celalalt?

Iubesti sau nu iubesti? E la fel ca dragostea de parinte, de copil sau sora, frate. Depinde cit de mult te implici sa o daruiesti sau sa o primesti, aici e raspunsul! Cine da si cine ia, sau cit de reciproc e schimbul de emotii intr-o relatie.Multi sunt egoisti si prefera sa primeasca, ori sentimentul de iubire incepe de la iubirea de sine ! Asa cum te iubesti pe tine, iubeste-l pe aproapele tau. Iubirea este arta de a cultiva tot ce-i mai frumos in noi! 

Ai iubit vreodata atat de mult incat sa iti pierzi capul?

Da, mi-am pierdut capul in adolescenta. Eram rapita de "Romeo si Julieta", "Tristan si Isolda"povesti de dragoste in care prima iubire e ultima! Am iubit cu pasiune si multa emotie, plina de speranta ca acel tinar imi va fi sot. Am trait intens primii fiori care mi-au luat si capul si inima! 

Dianna Rotaru: "Multi sunt egoisti si prefera sa primeasca"

Visam, aproape toti, la o iubire mare, care sa dureze  toata viata. Si totusi, realitatea ne arata ca iubirile mor, si ele, mai des decat am vrea sa credem. De ce se stinge dragostea?

Iubirea nu se stinge, ea se transforma! Oamenii sunt mai buni si mai frumoşi cind iubesc si nu au ziduri si temnite interioare!  Visatori in cautarea jumatatii si gata de sacrificii in numele iubirii , trebuie sa invatam sa iubim neconditionat si atunci flacara iubirii va arde mereu! 

Cateodata, oricate ai face pentru celalalt, el ramane indiferent si nu-ti intoarce nici o farama de dragoste. Cum stii care e omul pentru care merita sa dai tot?

Dar oare merita sa dai tot?! Nici un parinte intelept nu da tot copilului. infometarea e secretul , caci omul nu pretuieşte cind are totul pe tava. Eu am fost educata in stil englezesc cu dezvoltarea virtutilor personale si sociale. Intr-o relatie, calitatea morala si faptele morale , insusirea binelui si actiunile frumoase , niciodata nu-l vor face pe celalalt indiferent! 

Dianna Rotaru: "Multi sunt egoisti si prefera sa primeasca"

Este important pentru tine ca o iubirea sa te duca in fata altarului?

"Da!"asta voi spune in fata altarului. Vorba contecului pe versurile lui Grigore Vieru"Orice femeie e frumoasa/Daca-i iubita si-i mireasa,/Orice femeie-i Consanzeana/ Daca zambeste, daca iubeste,/Daca-i mireasa, daca e mama."

Ai avut dezamagirii in dragoste? Cum ai trecut peste acestea?

Am iertat! Asta m-a ajutat sa-mi adun noile forte, vise si dorinte!

Dianna Rotaru: "Multi sunt egoisti si prefera sa primeasca"

Daca  un copil te-ar intreba ce este iubirea ce ia-i raspunde?

Iubirea este totul, iubirea este viata! Trebuie sa invatam sa iubim pe toata lumea, sa castigam un rod din relatia cu fiecare, nu doar din aceea cu partenerul de viata. Orice om e un dar potential pentru noi, cu care ne putem imbogati!

Sursa: Perfecte.md