mamaplus

Daniela Ciocanu, cu familia și prietenii în Bali: „Am fugit de viroze și timp urât”

-
//
10.02.2020

Prezentatoarea TV Daniela Ciocanu se bucură de soare și ocean deja de mai bine de o lună. Tânăra mămică și-a luat familia și prietenii și a plecat într-o vacanță de lungă durată tocmai în Bali.

Despre activitățile zilnice, locurile nemaipomenite, dar și cum se simte fiica ei Miranda, Daniela a povestit într-un interviu realizat de o revistă de la noi.

„Ideea aparține soțului, în totalitate. Motivul principal: Miranda. Am fugit de viroze și timp urât. La soare ea crește atât de repede!”, a spus prezentatoarea TV.

Micuței Miranda îi prinde foarte bine vacanța, întrucât, afirmă Daniela, mănâncă bine, gustă fructe exotice, iar noaptea doarme fără întrerupere.

„Am senzația că ea e cea mai fericită din familie. Doarme atât de bine, 3 reprize de somn ziua și un somn neîntrerupt noaptea, e foarte matinală. A gustat toate fructele balineze: pitaha, papaya, pepene verde, iar mango e preferatul ei”, a povestit Daniela.

mamaplus

Frumoasa destinație e și pe placul adulților, care zi de zi descoperă priveliști noi și savurează diverse delicii culinare.

„Ocupația de bază e să prindem la forțe. Nu facem sport, oceanul te antrenează bine cu valurile lui. Gătim diverse bucate, descoperim plaje noi, ieșim în larg. E totul foarte spontan şi palpitant”, a adăugat jurnalista.

De asemenea, Daniela a mai spus că o vacanță în Bali cu prețuri rezonabile depinde de mai mulți factori: Cu cât timp în urmă ai rezervat vila și cât vei sta acolo, zona aleasă, dacă vei găti singur sau vei mânca în afară.

mamaplus