mamaplus

Cum se dezmiardă reciproc Renato Usatîi și Nina Crețu

-
//
28.03.2023

Renato Usatîi a dat din casă. Acesta a dezvăluit cum o dezmiardă pe Nina Crețu, tânăra cu care formează un cuplu, și cum îl dezmiardă ea pe el, transmite www.stiri.md.

mamaplus

„Eu îi spun «păsărunea» și ea îmi spune «păsăroi»”, a spus Usatîi în cadrul unui nou interviu al podcastului „Bandstage”.

Usatîi a mai adăugat că Nina permanent îi face observații, în special în ceea ce ține de greșelile din vorbire sau scriere și îmbrăcăminte.

„Eu am rugat-o chiar, dacă undeva fac greșeli, ori scriu unele postări, ea se uită peste ele dacă am scris corect. Sau câteodată îmi mai trag câte o hăinuță mai smeșnaia (n.r. – amuzantă), îmi zice: «Ce ți-ai luat cămașa asta de președinte de colhoz?»”, spune el.

Cu toate acestea Usatîi zice că în relația lor „tăt îi четко, обстановка по кайфу” (n.r. – totul e bine, o atmosferă de plăcere).

Întrebat când ar putea să o ceară pe tânără de soție, Usatîi a răspuns: „Când o s-o cer pe domnișoara Nina Crețu de mireasă atunci o să vă informez, o să veniți vornicel cu Gonța (n.r. – jurnalistul Gheorghe Gonța), în pereche, amândoi frumușei cu aceeași ukladkă (n.r. – coafură), o să aibă un impact nu mai mic decât nunta mea cu Nina Crețu”.