mamaplus

Cum s-au costumat de Halloween Natalia Gordienko și fiul ei Christian (FOTO)

-
//
01.11.2021

Deși este o sărbătoare împrumutată din țările occidentale și nu toți părinții din Republica Moldova sunt de acord cu marcarea Halloween-ului, în tabăra cealaltă sunt cei care adoră să se deghizeze în tot felul de personaje și se distrează pe cinste. Este și cazul interpretei Natalia Gordienko, care a dat o petrecere la ea acasă, invitând câteva mămici cu pici. Artista nu a ezitat să facă și o ședință foto de la Halloween Home Party, astfel încât puteți vedea și voi ce costum a ales pentru acest eveniment special și inedit.

mamaplus
mamaplus

Micuțul Christian, care va împlini 4 anișori la sfârșitul acestei luni, a îmbrăcat un costum de tip transformer și a adunat multe aprecieri din partea internauților.

mamaplus

”Din momentul în care devii părinte, dai mai des în mintea copiilor. A fost o plăcere imensă să organizez această sărbătoare pentru Christian! Puteți să spuneți că Halloween-ul nu este sărbătoarea noastră, însă eu nu sunt de acord cu asta. Nu există ideea de ”al nostru-al vostru”, atunci când ai un motiv bun de bucurie și veselie alături de copilași. Pe lângă ei, și adulții sunt în drept să-și aleagă un costum deosebit și să se distreze pe cinste! Dacă mai înainte tratam cu indiferență această zi, anul acesta mi-am căutat costumul tocmai două zile! Vă dau un lifehack: se poate găsi timp și locație pentru o sărbătoare frumoasă, important este să vă doriți asta cu adevărat și să o faceți cu inima deschisă. Am reușit să organizez un eveniment care a fost interesant atât pentru mămici cât și pentru copii!”, mărturisește Natalia Gordienko în dreptul fotografiilor de Halloween.

mamaplus
mamaplus

Voi cum ați sărbătorit această zi?