mamaplus

Cum e Ziua Îndrăgostiților atunci când ai copii mici? Irina și Serghei Kovalsky: ”Cadoul nostru e Anghelina”

-
//
14.02.2020

Flori, baloane, mesaje de dragoste – oare mai sunt valabile toate aceste elemente indispensabile Zilei Îndrăgostiților și atunci când apar copiii în familie? Am zis să-i întrebăm pe Irina și Serghei Kovalsky care au acasă trei copii frumoși și foarte activi.

”Ne grăbim azi la un concert, pentru că așa-i la artiști – de sărbători muncim. În anii precedenți, Serghei îmi făcea surprize și reușeam să ajungem după muncă și la restaurant. Anul acesta surpriza mea iubită și frumoasă este Anghelina, pe care trebuie să o alăptez și suntem de nedespărțit. Serghei mă ajută enorm și are grijă de copiii mai mari. Dragostea noastră trăiește în fiecare gest și vorbă pe care ne-o spunem.”, a povestit Irina pentru mamaplus.md.

Cu siguranță că iubirea lor va prinde aripi și în continuare, pentru că este atât de specială de la an la an.

Irina și Serghei Kovalsky s-au întâlnit acum 10 ani într-un studiou de înregistrări, s-au căsătorit pe 10 iunie 2012 și au adus pe lume 3 copii minunați: Liza, în vârstă de 7 ani, fiul Serghei care va împlini în acest an 4 anișori și mezina familiei Anghelina, care s-a născut pe 21 noiembrie 2019.

mamaplus