mamaplus

Cum arată protagoniștii din serialul “Clona” după 20 de ani de la difuzarea serialului. Lucas, de nerecunoscut

-
//
10.04.2023

Jade și Lucas sunt două personaje care au rămas în memoria multor telespectatori, după ce serialul „Clona” a fost difuzat în România. Au trecut peste 22 de ani de la lansarea telenovelei, dar mulți își amintesc de povestea de dragoste din serial, care a continuat și în viața reală a protagoniștilor, scrie perfecte.ro.

mamaplus

Giovanna Antonelli (47 de ani) și Murilo Benicio (51 de ani) au format un cuplu și în afara platourilor de filmare, dar relația lor de dragoste a durat aproximativ trei ani. Cei doi au împreună un fiu, Pietro Antonelli Benicio, în vârstă de 17 ani.

În prezent, Giovanna Antonelli este într-o relație cu regizorul Leonardo Nogueira, tatăl gemenelor ei,  Sofia și Antonia (12 ani).  „Astăzi este ziua de naștere a iubirii vieții mele. Multă pace, sănătate, noroc, fericire și belșug. Te iubesc pentru totdeauna @giovannaantonelli”, a scris acesta în dreptul unei fotografii de cuplu, pe 18 martie, când actrița și-a sărbătorit a 47-a aniversare. 

În multe fotografii, postate pe rețelele sociale, Giovanna Antonelli este machiată și cu părul aranjat, iar fanii sunt uimiți de frumusețea ei, de parcă tenul ei a rămas neschimbat odată cu trecerea anilor.

mamaplus

La 51 de ani, Murilo Benicio a trecut printr-o transformare radicală pentru rolul unui deputat corupt, în cel de-al doilea sezon al serialului Justiça.  „Mi se pare destul de ciudat”, a spus actorul despre look-ul său. 

mamaplus

În perioada 2012 – 2019, Murilo Benicio a avut o relație cu Débora Falabella, cea care a jucat rolul lui Mel în telenovela Clona. În prezent, actorul nu este căsătorit. La un moment dat, presa din Brazilia a scris că actorul ar avea o relație cu o jurnalistă. 

Benicio are doi băieți, de 26 și 17 ani. 

Actorii principali din Clona au păstrat o relație de amiciție.