mamaplus

Cum arată fiica de 13 ani a celebrei actrițe Halle Berry

-
//
19.03.2021

Actrița Halle Berry își păstrează viața de familie departe de lumina reflectoarelor. Au fost puține ocaziile când actrița în vârstă de 54 de ani a publicat imagini cu cei doi copii, Maceo Robert și Nahla Ariela Aubry. Cu toate astea, Halle și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe rețelele de socializare și a împărtășit cu ei o imagine rară cu Nahla, care a împlinit 13 ani. 

Nahla este fiica pe care actrița Halle Berry o are din relația sa anterioară cu modelul Gabriel Aubry. Cei doi și-au început relația în 2005. Nu au fost căsătoriți, iar în 2010 s-au despărțit.

mamaplus

„Nu contează de câte ori i-am spus că o iubesc, o iubesc mai mult de atât. La mulți ani cu ocazia împlinirii vârstei de 13 ani, Nahla”, a fost mesajul care a însoțit fotografia cu Nahla și Halle Berry.

Actrița a vorbit în repetate rânduri despre faptul că își dorește să își protejeze copiii, iar din acest motiv nici nu publică imagini cu ei. „Am luptat foarte mult pentru a le proteja viața personală și vreau ca ei să aibă viața lor”, mărturisea actrița în 2019.

În anul 2013, Halle Berry și Jennifer Garner au depus mărturie în fața comisiei legislative a statului California cu scopul de a susține un text de lege privind limitarea drepturilor paparazzilor de a fotografia copiii celebrităților„Suntem mame care își protejează copiii”, spunea Berry la vremea respectivă.

În ceea ce îl privește pe Maceo Robert, fiul pe care îl are alături de fostul soț, Olivier Martinez, actrița a publicat în aprilie 2020 un video în care cel mic se plimbă prin casă încălțat cu o pereche de cizme cu toc.

În prezent, Halle Berry formează un cuplu alături de Van Hunt, un cântăreț american celebru, deținător al unui premiu Grammy pentru Cea mai bună piesă R&B interpretată de un grup, premiu pe care l-a obținut pentru piesa Family Affair, interpretată alături de Sly & the Family Stone. Actrița a confirmat relația cu el în luna septembrie a anului 2020.