mamaplus

Cum arată cele două fiice ale cântăreței Beyonce? Blue și Rumi s-au făcut atât de mari

-
//
02.12.2021

Celebra interpretă americană Beyonce a lansat campania pentru noua colecție semnată Ivy Park, "Halls of Ivy", iar imaginile cu ea și fiicele sale, Blue Ivy și Rumi sunt absolut superbe. Alături de ele, s-au lăsat fotografiați mai mulți copii ai celebrităților de la Hollywood, precum Ava și Deacon, copiii actriței Reese Witherspoon.

Clipul publicitar le prezintă pe Beyonce (40 ani) și pe fiicele sale, Blue Ivy (9 ani) și Rumi (4 ani), în calitate de modele pentru colecție, pentru cea mică, fiind prima apariție. Pe la jumătatea clipului, cele trei apar în haine asortate, în ținute în carouri alb-negru.

mamaplus

"Halls of Ivy", o campanie cu atitudine și cu mesaj, precum toate campaniile lui Beyonce alături de copiii ei. Întreaga poveste a campaniei denotă o atitudine pozitivă în care primează calitatea, confortul și muzica bună.

Imaginea care a făcut deliciul fanilor este o fotografie, din clip, în care artista apare ținând-o pe Rumi în brațe, în timp ce Blue Ivy apare într-o ipostază mai interesantă, ținând o minge de fotbal în brațe.

Beyonce are obiceiul ca, la sfârșitul fiecarui an, să facă un fel de retrospectivă cu imagini ale copiilor ei și să urce filmulețul pe site-ul său.

Însă, pe lângă acest lucru, artista nu se ferește să-și includă copiii în proiectele sale. În luna august a acestui an, ea l-a inclus și pe fiul său, Sir (4 ani) în campania de promovare a colecției tematice rodeo-cowboy, semnată Ivy Parc X Adidas.