mamaplus

Cu lacrimi în ochi, Adelina Pestrițu a anunțat că este infectată cu COVID-19

-
//
02.09.2020

Cel mai bun influencer din România a mărturisit totul cu ochii în lacrimi și urmează să fie internată la spital. Adelina Pestrițu a spus în urmă cu puțin timp că a primit rezultatul pozitiv la testul pentru noul coronavirus.

„Dragii mei, nu aș fi vrut să fac acest story, dar vreau să știți de la mine. Așa cum le știți pe cele bune, vreau să le știți și pe cele rele. Vreau să știți prin ce trec în momentul de față. Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros.”, a mărturisit Adelina Pestrițu.

Adelina a mărturisit, de asemenea, că toată familia ei se va supune regulilor impuse de lege, în ceea ce privește noul coronavirus.

„Am venit, mi-am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului, aștept să fiu preluată și internată. Desigur, toți cei din familia mea vor fi și ei testați, respectiv Zeny, bunicii, soțul a ieșit negativ, dar vă țin la curent.”, a mai spus aceasta

Adelina Pestrițu a povestit exact cum și-a dat seama că este infectată cu noul coronavirus.

„N-am știut că persoana respectivă este infectată cu COVID, eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Mâncam o ciocolată și efectiv nu mai aveam niciun gust. Nu înțelegeam de ce simt ca și cum aș mânca hârtie. Și am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv. Deocamdată, starea mea de sănătate este bună, în afară de faptul că nu mai am gust și nu mai am miros.”, a spus bruneta.

Mai mult, fosta prezentatoare TV a ținut să dea câteva sfaturi tuturor, să se protejeze și să poarte masca de protecție pentru a nu ajunge în aceeași situație.

”O să vă țin la curent, pe măsură ce voi putea să comunic ceea ce se întâmplă, din păcate. Asta e, nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră. Protejați-vă, purtați mască și aveți mare grijă de voi. Sănătate multă!”, a spus Adelina.

La sfârșitul confesiunilor de pe Instagram, Adelina a răbufnit complet și a început să plângă.

„Ce situație. O să fie bine. Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei, dar eu am mare încredere că va fi totul bine! Purtăm mască în continuare, da?!”, a încheiat Adelina Pestrițu, în lacrimi, pe contul de Instagram.

mamaplus