mamaplus

Cristina Scarlevschi dansează la bară în primul trimestru de sarcină

-
//
24.05.2022

La sfârșitul lunii aprilie, dansatoarea de pole dance, Cristina Scarlevschi, anunța că este însărcinată pentru prima oară. Fiind o fire îndrăzneață, viitoarea mămică spune că nu va renunța la antrenamente și la dansurile senzuale la bară. Deși este o activitate riscantă, experiența ei de peste opt ani în domeniu îi permite să aibă mai multă încredere în ea și în propriul său corp. Mai mult, Cristina a filmat recent un videoclip fierbinte, alături de mai multe dansatoare din echipa sa. Ea a menționat că la acel moment avea nouă săptămâni de sarcină.

”Sunt careva restricții, nu pot să ridic picioarele în sus pentru a nu forța abdomenul. Dar, cu fetele lucrez mai mult explicabil, fac lecții de stretching și merg la sala de forță. Simt că dacă stau pe loc, mușchii mei se blochează. Acum nu ridic greutăți de 65 de kg, ridic niște greutăți acceptabile și fac mai multe repetări. Vreau să lucrez până în ultimele săptămâni de sarcină. Sper că voi fi o graviduță interesantă pentru Moldova. Voi continua să dansez cu burtică la bară.”, a mărturisit Cristina Scarlevschi într-un interviu televizat.

Între timp, cea mai mare provocare pentru Cristina este somnul, care nu este niciodată îndeajuns. Totodată, ea se confruntă cu tot felul de pofte ciudate, iar acneea îi cam dă bătăi de cap în ultima perioadă. Fiind vegetariană, Cristina a decis că în perioada sarcinii va face totuși unele excepții și își dorește un copil sănătos.