mamaplus

Crezând că are pietre la rinichi, o tânără de 18 ani a aflat că este însărcinată în 9 luni

-
//
10.04.2023

O tânără de 18 ani a crezut că suferă de o boală gravă din cauza unor dureri intense de burtă, dar s-a dovedit a fi însărcinată în nouă luni.

mamaplus

Brianna Blanton și-a petrecut cea mai mare parte a verii jucându-se cu prietenii ei și distrându-se pe un lac din Carolina de Sud.

Când a început să experimenteze dureri chinuitoare în coaste, a presupus că avea pietre la rinichi și a mers la urgență. Atunci, adolescenta a aflat că era deja în travaliu și că trebuie să nască.

„Am rămas cu gura căscată. Nici nu puteam să plâng. Eram într-o stare totală de șoc. Mi-am petrecut toată vara trecută fără să știu că sunt însărcinată”, a spus adolescenta nedumerită pentru Caters.

Brianna nu a experimentat niciunul dintre simptomele tipice ale unei sarcini, și-a făcut chiar și câteva teste de sarcină, dar toate au ieșit negative.

„Eram în bikini și crop top, dar nu m-am îngrășat niciodată și nu am avut alte simptome”, și-a amintit ea.

În plus, Brianna a spus că nimic nu a fost diferit în ciclul ei menstrual. „Chiar îmi venea menstruația și nu îmi întârziam niciodată”, a adăugat ea.

Ea și-a mai amintit că s-a trezit la 4 dimineața, pe 8 septembrie, cu patul ud și cu dureri ascuțite în coaste și în partea inferioară a abdomenului.

„Mă simțeam ca și cum aș fi avut un accident pe care l-am crezut atât de ciudat. Asta nu mi s-a întâmplat niciodată înainte”, a continuat tânăra.

Știa că ceva nu este în regulă, așa că și-a trezit mama, care a dus-o imediat la urgențe, bănuind că e vorba de pietre la rinichi.

Adolescenta a ajuns la spital și le-a explicat nedicilor că avea dureri în abdomenul inferior la fiecare trei până la patru minute.

Atunci medicii au descoperit că viitoarea mamă nu era doar însărcinată, ci și aproape 2 centimetri dilatată aflându-se în timpul travaliului.

„Asistenta m-a controlat și apoi s-a uitat la mine. Nu voi uita niciodată expresia de pe chipul ei când mi-a spus că sunt dilatată cu 8 cm. Se pare că aceasta a fost apa care mi s-a rupt”, și-a amintit ea.

Și mai șocant, fata a spus că a făcut un test de sarcină cu aproximativ o lună înainte, la cererea mamei ei, după ce i s-a făcut greață din cauza mâncării.

„Mama era chiar acolo când mi l-am făcut pentru că mi s-a făcut rău după ce am mâncat ceva și a vrut să fac testul”, a explicat ea.

În timp ce se afla într-o „stare totală de șoc”, Blanton a fost dusă imediat în sala de naștere, unde au confirmat că era pe cale să devină mamă.

Astfel că pe 9 septembrie la ora 07:36, Blanton a născut o fetiță sănătoasă, pe nume Oakleigh Allyn.

Micuța Oakleigh, care cântărea 3 kilograme, 300 de grame, a sosit atât de repede, încât epidurala nici nu a avut timp să își facă efectul.

„Nu am idee cum am avut un copil de 3 kg în mine, am fost întotdeauna atât de slabă”, și-a mai amintit ea.

Blanton a fost atât de șocată de sosirea nou-născutului său, încât mama ei a comparat-o cu o căprioară în bătaia farurilor unei mașini.

„Când în cele din urmă m-am liniștit după ce am născut, mama m-a întrebat cum îi voi pune numele. Am petrecut 45 de minute gândindu-mă la asta înainte de a veni cu numele Oakleigh”, a continuat ea, potrivit New York Post.

Deși nu era pregătită pentru provocarea pe care viața i-a pus-o în cale, Blanton a spus că prietenii, familia și biserica ei s-au adunat în jurul ei și au ajutat-o ​​să dobândească cele necesare pentru fetița ei.

„Mi-a luat ceva timp să procesez și să mă obișnuiesc cu situația. De asemenea, am fost îngrozită să le spun prietenilor mei pentru că nu știam cum vor reacționa. Nu le-am spus timp de aproximativ o săptămână, dar când am făcut-o în cele din urmă, au fost atât de uimitoare.”

Recunoscând că „a fost greu să scape de șoc la început”, proaspăta mămică își iubește acum noua viață.

Sursa: www.gândul.ro