mamaplus

Cornel Ilie și soția sa Eliza au divorțat. Foștii soți au împreună doi copii

-
//
04.09.2020

Membrul trupei Vunk și soția lui, Eliza, au decis să meargă pe căi separate de acum încolo, chiar dacă îi leagă o frumoasă poveste de dragoste. Artistul a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care face anunțul oficial. Cornel Ilie și Eliza sunt împreună din 2013, s-au căsătorit în 2015 și au doi copii - un băiețel de un anișor și o fetiță de aproape 5 ani.

„Din “Poveste” a rămas “O veste”: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul “divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt.

Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect.

Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme”, a postat Cornel Ilie pe contul de socializare.

mamaplus