mamaplus

Christina Ricci s-a căsătorit în secret la două luni de când a anunțat că este însărcinată

-
//
12.10.2021

Actrița Christina Ricci şi-a schimbat viața total. Ea s-a căsătorit, la doar două luni după ce a făcut anunțul că este însărcinată. Mark Hampton este cel care i-a devenit soț şi este tatăl celui de-al doilea său copil. Ricci a publicat două fotografii de la nuntă, în care apare alături de alesul său. Ea a scris în descrierea pozelor: ”Domnul şi doamna”.

mamaplus

Actrița în vârstă de 41 de ani s-a căsătorit cu Hampton, în vârstă de 37 de ani. Valuri de felicitări au curs pentru cei doi pe pagina de Instagram a artistei. I-au scris inclusiv persoane cunoscute, ca Kelly Ripa, Juliette Lewis, Helena Christensen, Eva Chen şi Octavia Spencer.

Christina Ricci a avut un buchet de flori modest, din flori de toamnă. Însă mirii transmit atât de multă fericire. Această poveste de dragoste vine ca un deznădămând fericit, după divorțul lui Ricci. Ea mai are un fiu în vârstă de 7 ani, Freddie, din căsătoria cu fostul soț, James Heerdegen. Divorțul s-a pronunțat în iulie, după 7 ani de căsătorie. Actrița a intentat divorțul la scurt timp după ce a fost agresată de Heerdegen, în vârstă de 43 de ani.

Ea a obținut ordin de restricție imediat după incident şi a susținut de îndată diferențele ireconciliabile care au dus la separarea oficială. A fost un proces tumultos, în care a reuşit să învingă, dar şi să obțină custodia deplină a fiului său în luna aprilie a acestui an. Acum, actrița se bucură de fericire şi de ipostaza de mireasă şi de viitoare mamă.

mamaplus